Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
Pierw zapach czy nie jebie ketonem, później wygląd czy ma się jakoś do biało-żółtego pierwowzoru, który lubi odpychać płyny ;) Wg bluelight 4F-PHP to bliski krewniak MD-PHP, cytat na zakończenie offa
Spoiler:
Dawkowanie też w okolicach 15-30mg, wypisz wymaluj 4F-MPH.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 7 / 0
jest ktoś kto jadł te 4F-PHP i MD-PHP i jest się w stanie wypowiedzieć? jeśli takie małe dawkowanie to faktycznie być może mogłoby to robić za zamiennik 4f-MPH na jakiś czas...

jakieś pomysły? :moody:
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 658 / 53 / 0
Ja jadłem mdphp, a obecnie jadę na 4fmph (mam jeszcze to dobre).

Mdphp p.o nie próbowałem.

Sniff nie wchodzi w grę bo przy dawkach dających zadowalające pobudzenie wchodzi na pikawę w nieprzyjemny sposób.

Vapo jest fajne, ale to raczej nie działanie, którego oczekuje użytkownik MPH.

Od biedy można próbować, ale ja uważam, że nie ma to sensu. Na pewno nie na długi okres czasu.
To są pirolidynoketony, pamiętajcie o tym xD
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 594 / 34 / 0
A jednak ktoś postanowił to pchać (chinol albo V) jako fenidat, który raczej zjesz niż wciągniesz. ?
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Jednak raz próbowałem po, przypomniało mi się xD
Po prostu było to tylko raz bo potem przeszedłem na vapo, które jest lepszą rekreacyjną drogą podania MDPHP
Ale nie mogę już edytować poprzedniego posta by to dodać.
Wracając do tematu.

Jako "analog 4-f-MPH najlepsza z tych 3 możliwych roa, bo nie ma się ochoty na dorzutę po 5min jak przy vapo, a mniej siada na serce niż sniff.

Tak czy inaczej nadal podtrzymuję opinie, że nie ma to sensu na dłuższą metę.
Chaos Aksjologiczny
  • 376 / 10 / 0
witam, schodził ktoś z ciągu na 4-F-MPH ?
jakieś porady, sugestie ?

p.s.
to w końcu ten b.2 4F-MPH od bezpiecznego zawodnika to w praktyce jaka substancja ?
  • 243 / 7 / 0
@up a co Ci dolega konkretnie? ja długo jechałem i jakoś żadnych efektów ubocznych po odstawce raczej nie uświadczyłem...
jakie dawki waliłaś?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 658 / 53 / 0
Radzę i sugeruję przestać brać 4-F-MPH.
Pozdrawiam
Chaos Aksjologiczny
  • 274 / 12 / 0
09 sierpnia 2017Winny pisze:
Radzę i sugeruję przestać brać 4-F-MPH.
Pozdrawiam
Na jakiś czas chyba ze macie sorty z przed pół roku
albo czekać aż ktoś wyśle do sinu
  • 658 / 53 / 0
Było to odnośnie odstawki akurat, ale rzeczywiście nie sprezycowalem do kogo.
Mój błąd.
Chaos Aksjologiczny
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.