Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 32 / 6 / 0
Macie jakieś doświadczenie z tramadolem w kroplach przerabianych do iv? Jest to w ogóle możliwe? Znalazłem tylko jeden post z 2011 roku na ten temat, więc miło byłoby, gdyby ktoś to potwierdził.
Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie
Andriej Kardynał Wyszyński
  • 19 / 1 / 0
Oj wątpie żeby dało przerobić się tramadol w kropach do IV.
Głównie dlatego że jest on słodki przynajmniej mój miał taki miętowy smak.
Uwaga! Użytkownik 3oz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 11 / 0
3 dni temu zjadlem 300 mg tramadol retard
jesli jutro zjem 200 to zadziala?
  • 97 / 11 / 0
zjadlem 200mg tramadol retard o 12 poszedlem do toalety wymiotowac nie bylem tam dluzej niz 30 sekund ale chce wiedziec dlaczego tak jest, ostatnim razem zjadlem 300 o 17 i o 19 rowniez wymiotowalem przez chwile
  • 1100 / 273 / 0
21 sierpnia 2022PrymasTysiaclecia pisze:
Macie jakieś doświadczenie z tramadolem w kroplach przerabianych do iv? Jest to w ogóle możliwe? Znalazłem tylko jeden post z 2011 roku na ten temat, więc miło byłoby, gdyby ktoś to potwierdził.
słabo szukasz: @psotka123 bo po opiatach się rzyga na początku, za dużo, widać, jak na Twój organizm, trzeba go przyzwyczaić, ale nie idź tą drogą
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 11 / 0
@3ldritch ogolnie to nie bawie sie w to ale dostalem 5 tabsow a kontaktu na wiecej nie ma, i w sumie dobrze bo wiem ze bym sie pewnie w to wjebal
  • 184 / 25 / 0
@Trian11 no ja tak samo robię, wpierdalam po kilka gramów parasyfu na dzień. Jak trochę namieszalem i przedawkowałem różne środki to w szpitalu zrobili mi badania i tak samo wszystko z wątrobą okej.
  • 1 / / 0
Cześć wszystkim,

Z racji że alkohol nie jest dla mnie i odpierdalalem legendarne rzeczy po nim, postanowiłem przeprowadzić terapię i zaszyc dupe. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem esperalu, i jak na razie tego nie żałuje. Odkąd przestałem pic, zaczęło mi po głowie chodzić coś nowego, mianowicie mam na myśli tramadol. Samo jego nabycie nie stanowi większego problemu, kiedyś nawet próbowałem, ale to było około 4 5 lat temu i nie pamiętam czy nawet coś odczuwałem. Jednakże chciałbym posmakować tego na nowo, i tu nasuwa się pytanie czy tramal nie wchodzi w żadna interakcje z esperalem? Na necie czytałem że rzekomo nie powinno się stosowac lekiow opioidowych przy wszywce. Dlatego też liczę na kogoś z podobnym doświadczeniem o udzielenie wskazówek dt. Tego tematu. Co więcej, z tego co dowiedziałem się przy tramadol mogą wystąpić drgawki itp, jakie benzo będzie najlepsze? Jak dotychczas zażywałem alpre w dość sporych ilościach, ostatnie dni 5 msc ciągu po 7+ mg dziennie. Myślałem nad tym żeby najpierw przetestować klona 1mg i zobaczyć jak zareaguje, i dopiero na następny dzień połączyć z trampkiem w kolejności klon (dawka zalezna od wczesbiejszych testów ~~ 1-2mg )-> tramadol ok 200-300mg( pokruszony, rozpuszczony w napoju). Jeżeli macie jakieś dodatkowe uwagi i info na ten temat to chętnie wysłucham.
  • 59 / 6 / 0
Wziąłem tramal pierwszy raz. Właściwie bardziej na ból głowy, bo ledwie 70mg albo coś takiego. Czuję się lekko rozedgany. Chyba mnie nie trzepnie po takiej gówno dawce, nie? Zwłaszcza po przygodach z kodą?
  • 17 / 6 / 0
@moons jak pierwszy raz to nic dziwnego ze "rozgrzewa" cie wewnetrznie dawka 75mg, leczniczo zaczyna sie od dawki 37,5mg+paracetamol. Nic ci nie bedzie.
Zablokowany
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.