Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 268 / 0
to mogą być też odchody

skąd to wziąłeś, w sensie jak wyglądały te bombki i czy były w stunówkach??
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 3 / / 0
Jedna duża paczka, zagrzana - dodane trociny, co by wilgoci nie dostawało
podzielone dokładnie po 1g, bąbki jak bąbki z bletek ukrecone...
było tego kilkadziesiąt.
nie mieszkam w polsce, - w nl

bezwonne, przypomina bardziej kryształ - da sie rozgnieść lecz bardzo cieżko.
w smaku po spływie :D gorzkie - spróbowałem mikroskopijną dawke - nie moge sobie pozwolić na loty ;)
odczułem być może delikatne spowolnienie - jednak mógł być to i efekt placebo.
wiekrzosc jest troche bardziej klarowna - widać że się utlenia.
  • 1077 / 125 / 3
MDPV- jak to zbić bo wiem że nic się nie stanie i zejdzie po 3-4 dniach (wziąłem ze 0,4 g bo mówili że mateusz) ale do tamtej pory to ja ocipieję?
  • 31 / 1 / 0
django11 to są petardy, typie huehue [ external image ]
  • 2 / / 0
Czy ktoś wie jak działa i co ma w składzie pigulka Kutango Sex od kolka?
  • 3 / / 0
pablo40404 - dziekuje za rozwiązanie zagadki, uchroniłeś mnie przed wybuchem w przełyku ! haha :D
  • 279 / 42 / 0
Siema, koleżka poczęstował mnie jakimś kryształem, smak trochę gorzki ale bardziej słony. Na początku słabo działało, czysty umysł a później pojawiła się gadatliwość, następnie obraz mi zaczął pływać trochę jak po DXM i doszedł straszny natłok myśli i psychodela. czas działania jakoś 4-6h - poszła kreska potem druga rozrobiona z drinem, ładowało się trochę czasu, na pewno o wiele dłużej niż osiedlowa feta. Nie przyśpieszało też za bardzo akcji serca. Co to mogło być?
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 11 / 1 / 0
Witam. Ostatnio kuzyn przyniosl jakas plasteline z lidokaina sprzedawana jako koks. Co to moze byc? za chiny nie da sie tego wysuszyc i to cos ciagle brazowieje i robi sie bardziej plastyczne. Dziwny zapach, jakby ziolowy

Lepiej tutaj post pasuje. - hip
  • 1 / / 0
siema :)
Spoiler:

Dobra zaczynam sie juz ogarniac wiec tamto ukryje i napisze skrot:
Dostalem w "czechach";) gratis opisany jako faster speed
Nie wiem czy na bank to bylo w srodku, ale czemu mialbym przypuszczac ze nie? wiec raczej tak
Na sniadanie zjadlem glupi 1/3 pakietu kolezka 1/5, nazajutrz dalem znowu tylko mniej, ale przez ostatnie 3-4 dni zjadlem czworke "trojki" i myslalem ze nie klepnie. Snu z 7godzin pewnie na poklepalo, myslalem ze padne - autentycznie zdechne, poklepalo mnie okrutnie

Nigdy takich typowych speedow nie jadalem jak np. feta - moze to dlatego taka podatnosc? Z legalnych tylko 3mmc i kilka innych - rowniez podobnych jak ktos czestowal, np takich jak pente. Nielegale pomijam, ale przede wszystkim duzo relaxu i troche niezlego koko - poza tym unikane szczegolnie speedy - wlasciwie wcale.

Przez te 3-4 dni non stop coś + brak jedzenia, brak ruchu, prawie same alko, jointy, i RC, moze dlatego pokopalo + bo nie jadam speedów? Czy moze jest to cos mocnego i dawki powinny byc inne?

Co to jest Faster Speed? Miał ktoś styczność? Potrzebuje wiedzieć jak to badać w jakich ilosciach zeby nie wykrecilo (troszke zostalo, wymieszalem z drobinkami trojki, dojadlbym mimo wszystko i nigdy wiecej nie wracal)

edit: sorry, moze nie powinienem tutaj sie tak rozpisywac ale zaczalem jak jeszcze bylo bardzo zle ze mna i tak ze 4 godziny siedze i szukam i pisze ...
Sorry, może nie powinieneś tego pisać w sytuacjach 'kryzysowych'. - hip
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2015 przez DejvHasselhoff1234, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 343 / 8 / 0
Baza na fake hasz z Lidokaina %-D ?

Za takie pomysły powinni dawać nagrody no kuźwa smiech na sali...
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.