Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Najwięcej zrobiłem 7 sasz. + nie pamiętam dokładnie chyba 750mg (napewno nie więcej) deksa i nie mam zamiaru tego powtarzać hehe.

Nie chciałbym tez być w głowie Twojego znajomego :-p
Moge sobie wyobrazić jego zdziwienie jak sie załadowało...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 344 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Jestem już po. Finalnie, zarzuciłem 450mg DXM + 3 saszety. W ogóle nie miałem krzywo i generalnie jazdę oceniam na bardzo dobrą i pozytywną (np. efekt spowolnienia czasu, o halucynacjach nie wspominając). Więcej jej jednak raczej nie powtórzę z racji tego, iż nie chcę sobie przeryć beretu przed maturą. ;].
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1474 / 15 / 0
A tak z ciekawości...
BXM spodobało sie na tyle by po już po maturce to powtórzyć ;>?

Miks jest zajebisty według mnie, ale wolałbym co drugi dzień zgniatać sobie jajca w imadle niż brać go częściej niż raz na miesiąc...

Niemiłosiernie robi rozpiździaj pod mycką ;-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Ja benzydaminy nie jem częściej niż raz rocznie, strasznie długo odczuwam skutki zabawy tym gównem, dobry tydzień je czuję o powidokach trzymających kilka tygodni nie wspomnę.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
ja na 3 dzien juz bylem w super kondycji
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Po samej benzydaminie to też na drugi, maksymalnie 3 dzień już jest taki sam jak przed braniem bez żadnych powidoków itd...

Jedynie BXM potrafi skopać mi dupala na troszke dłuższy czas
  • 344 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Qlimax 89 pisze:
A tak z ciekawości...
BXM spodobało sie na tyle by po już po maturce to powtórzyć ;>?
Nie nie, na pewno nie. Może za 5 lat... ;). Nie chcę być naznaczony powidokami, flashami, lub innymi tego typu zajebistościami. Na okres pomaturalny mam nieco ambitniejsze plany, tj. pierwszy kwas, bdrf i grzyby, zatem benza tym bardziej odpada ;].
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez Zjemtwepachy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 195 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Master1 »
A tam kwas itd. :-D zapodawaj dxm i tyle %-D
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
przy substancjach ktore wymieniles masz razem z benzydamina najwieksze szanse na powidoki ;p
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
Qlimax: Powiedz cos wiecej o tym czemu BXM jest gorszy od samej benzy. Ja co prawda stary jestem, ale mam ochote zajebac se cipacza i sie zastanawiam czy zajebac z kaszlodynem czy saute. Mam kurwa chore serce, wiec raczej bym nie chcial sie bac niemilosiernie ale tez nie mam ochoty sie rozjebac na kilka dni. Ma byc dobrze ale nie grubo. Szukam kurwa porady :) Ja pierdole, ale pytania zadaje. To jakby sie pytac czy urznac sobie jajca grzebieniem czy pilnikiem.
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.