Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 401 / 20 / 0
Jeden vendor ma w ofercie 4F-MPH obecnie. Ciekawe jaka jakość. Jak ktoś to kupi to wypadałoby wyslac do labu SINu zeby sie nie okazalo ze to nie syf jak to mialo miejsce w ww. przypadku
  • 427 / 43 / 0
Ja mam zapas jeszcze od bezpiecznego. Niby ktoś sugerował, że to 4-metylo-MPH, ale działanie mi się i tak podoba. Nie wchodzi tak agresywnie jak ten od pred. Mam zapasy, więc czekam na dalsze informacje - jak będą pozytywne to wtedy kupuję zapas na parę lat :D
  • 640 / 118 / 0
14 lipca 2017Wincent pisze:
Ja dziś zjadłem (...) i mnie w zupełnie dziwna akcje wkręciło nie nie ma jakichś schizów czy kardio czy masakry ale na alienowanie się i na niezbyt wesołe rozkminy mnie nakręciło. Ale może to ja sam :scared:
Nie, to nie ty sam. Na początku brania tego MPH mogą trafiać się rozkminy z gatunku ckliwo-płaczliwych. Po jakimś czasie z kolei mogą je zastąpić rozkminy o tym, że właściwie nic nie ma sensu i sensu mieć nie będzie. Ale że na tym etapie łez już nie ma, to stwierdzasz fakt i nic z tym nie robisz.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 39 / 0
10/10 Takiej wkręty w pracę to jeszcze nie było, żadnej zwały ani roztrzęsienia jak po innych MPH podobnych.
Ile można na tym jechać w dzień w dzień? Trzeba l-dopę uzupełniać? Brałem z nootropami i Adrafinilem, było git.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 594 / 34 / 0
Ja nic nie uzupełniam innymi białymi proszkami i jest git.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
[mention]FarmieGolda[/mention] można długo. U mnie jeszcze kilka miesięcy i będzie rok z krótkimi przerwami. Ale to, że można, nie znaczy, że nic się nie dzieje. Organizmu nie oszukasz, a widzę po swoim, że każdego dnia zaciągam coraz większy kredyt i słono zapłacę, kiedy przyjdzie pora odpoczynku. Chyba miesiąc, to za mało, żeby ponaprawiać nadwerężone ciało.

Proszków żadnych nie dorzucaj. Zainwestuj w dobre jedzenie, a reszta zrobi się sama.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
co tak na prawde wywoluje ten dodatek fluorków w czasteczkach? slyszalem ze wiecej niszczy organizm, ale ktos umie to uzasadnic? oplaca sie kupic na probe?
  • 427 / 43 / 0
Ja już prawie 2 miesiąc jadę na "tym". Jak się przedobrzy to czuć serduszko niestety. Teraz włączyłem do diety 2x dziennie miks: 2 banany, 2 łyżeczki mleka dla dzieci; 2 gruszki; 1 łyżeczka kakao; mleko - wszystko fajnie w mikserze na raz wypite i jest spoko. Do tego jeszcze 1,5 litra muszyny z cytryną + 1 łyżeczką cukru i kilkanaście kropel wyciągu z waleriany. Co drugi dzień herbatka z damiany. No i oczywiście obiady normalne... Tylko problem ze snem zaczynam miewać, dlatego wczoraj wprowadziłem się w "śpiączkę farmakologiczną" :p, dzisiaj w nocy i jutro w dzień dużo wyzwań mnie czeka, zobaczymy jak to będzie. Pewnie jak to u nas w Polsce, czyli "jakoś" - gdzie jestes, ku**a "ć" ??!!
  • 594 / 34 / 0
A ciekawość, jakie dawki dziennie, ile po ile ?

Ciekawi mnie to bo co prawda nie mam problemu ze snem (palto), ale z jedzeniem owszem... Obecnie nie więcej niż 50mg dziennie co drugi dzień.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
50mg dziennie to dużo jeśli masz legitny sort.

Nawet co drugi dzień.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.