Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
BXM. Daje radę z tego co się słyszy.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 578 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amaterasu »
Benza to ciulstwo... okropne ciulstwo, po tym gównie bałem się włąsnego kota przez jeszcze parę dni, bo zobaczylem w nim szatana.
To nie jej wina, po każdym psychodeliku można tak mieć(ba, nawet na trzeźwo!). Wszyscy wkręcają sobie bad tripy a potem jadą na substancję <_<
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Purple Haze »
Amaterasu pisze:
Benza to ciulstwo... okropne ciulstwo, po tym gównie bałem się włąsnego kota przez jeszcze parę dni, bo zobaczylem w nim szatana.
To nie jej wina, po każdym psychodeliku można tak mieć(ba, nawet na trzeźwo!). Wszyscy wkręcają sobie bad tripy a potem jadą na substancję <_<
Tutaj się zgodzę... Ja na benzie nigdy nie miałem jakiś złych jazd. Oczywiście tam pająki i robaki wystąpiły, ale zawsze było pozytywnie.
Uwaga! Użytkownik Purple Haze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Purple Haze pisze:
Witam ponownie wszystkich tutejszych.
Pytanie jest następujące. 450 mg kaszlodinu + 1,5 g benzy ? Co o tym sądzicie ?

Ciekawie. Tylko może być dosyć przerażająco bo niektóre haloony na benzo są cholernie materialne i realistyczne. O
sobiście brałam benzo tylko 2x ale i tak ładne haloony i wogóle nie miałam czego narzekać.

A tak ogółem jeszcze pytanie. Podobno palona w lufce benzydamina daje lepsze efekty niż podawana doustnie. Czy to prawda? ;) Ktoś próbował/wyszukał coś?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 232 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Weedian »
Pytanko, czy po beznie mogą wystąpić jakieś wady zwroku, jakieś fleshbacki czy coś?
Coś mi szwankowała ostrość w patrzeniu, patrząc w jeden punkt po chwili obraz się rozmazywał, był jak we mgle. A więc udałem się do okulistki, która stwierdziła, że mam wade zwroku, a wieć spoko przepisala mi jakieś okulary korekcyjne. Ale troche pozniej udałem się do innego okulisty, do kontroli czy są jakieś efekty. No i okulistka powiedziała, że mam wzrok lotnika, badała mi wnętrze oka i nic nie znalazla, wzrok mam dobry. Więc pomyslalem, ze to moze jakis bad shit po benzie, gdzieś mi się tu obiło o oczy, że nie ktorzy też mieli takie dziwne odchyły co do wzroku. Długo coś takiego siedzi i czy w ogole mija? A moze to nie ma nic wspolnego z benzo?
Podzielcie sie waszymi myslami. :]

Weed
łamie kości
  • 648 / 1 / 0
Ja po zjedzeniu 2 g benzo miałam jeszcze przez 2 dni dziwne powidoki. Właśnie typu rozmywanie się punktu na który patrze. Lub jakiś ruch w konciku oka choć wcale nic się tam nie ruszało. Taki zjazd dziwny. Wg mnie to norma. ;). A benzo bardziej niszczy nery i wątrobę niż oczy tak sobie myślę. Także nie ma sięczym martwić.

• 232 / 8 / 0
Shuudan pisze:
Ja po zjedzeniu 2 g benzo miałam jeszcze przez 2 dni dziwne powidoki. Właśnie typu rozmywanie się punktu na który patrze. Lub jakiś ruch w konciku oka choć wcale nic się tam nie ruszało. Taki zjazd dziwny. Wg mnie to norma. ;). A benzo bardziej niszczy nery i wątrobę niż oczy tak sobie myślę. Także nie ma sięczym martwić.
Spoko spoko, tylko u mnie to już trwa z dobre pare miechów, wiec wiesz :P

Wiec raczej benza odpada?
łamie kości
  • 648 / 1 / 0
Raczej. Ale może dla kuracji kup jakiś Centrum (te tabsy z witaminami, między innymi z luteiną na oczy) albo cośkolwiek z luteiną krople/tabletki. Możliwe że pomoże. A w ostateczności idź jeszcze raz do okulisty zrób jakieś badanie wzroku jeszcze raz, ale dopiero po kuracji. ;).

• 232 / 8 / 0
Shuudan pisze:
Raczej. Ale może dla kuracji kup jakiś Centrum (te tabsy z witaminami, między innymi z luteiną na oczy) albo cośkolwiek z luteiną krople/tabletki. Możliwe że pomoże. A w ostateczności idź jeszcze raz do okulisty zrób jakieś badanie wzroku jeszcze raz, ale dopiero po kuracji. ;).
U okulistki byłem dobrej, sprawdzała mi dno oka i powiedziała, że ze wzrok jest bardzo dobry i że lotnikiem moglbym zostac :)
Co mnie zdziwiło, że zapytała się czy czegos nie biorę. Witaminki mówisz, no sprobuje - czemu nie! ;D
łamie kości
  • 648 / 1 / 0
No to ej... Zaraz. Kurwa... Jeśli medycznie masz zdrowe oko to jedyne co możesz mieć zepsute to bania. Jakieś masz chore powidoki. Sama nie wiem. Na Twoim miejscu zostawiłabym to organizmowi. Człowiek nawet sobie nie wyobraża ile organizm potrafi sam naprawić ;). Ale witaminki bierz bo witaminki zdrowe są. I dla zdrowia dobre. %-D

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.