Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzyzak »
wiem ze to na sraczke ale kur.....wa cpaki teraz wymyslaja rózne dziwne rzeczy zeby sie nawalic a ja kiedys nie brałem takich eksperymentów jak thiocodin antidol czy jakies inne wynalazki waliłem proch ,klony ,no i oczywiście tramsa który mi zajebiscie posmakował mniam :-D pomijajac inne dragi Oczywiscie ze to efekt uboczyny po odstawieniu tramalu czyli tak naprawde trzeba to przemeczyc i tyle tak?Babydoll a posiadasz moze jakis spis leków z kodeiną na recke? albo z morfiną w składzie tylko bez jaj Babydoll ok?
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
krzyżak zebym wiedział jak sobie poradzić z zimnem to bym sam sobie pomógł. Siedzę w chacie i się trzęsę a to dopiero drugi dzień po 13 g ciągu. Sraki jako takie tamuję węglem, ale najgorsza jest praca fizyczna :wall: Ja jużchyba doszedłem do takiego stanu ,że po lekach jestem bogiem, bez nich zerem, a z tego się wyjść nie da.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2009 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Pocisnołem dzisiaj do mojej pani Neuroleg. Jako ze nabawiłem sie małoego urazu kręgosłupa to Tramal wypisuje mi z wielką radością :-) Coprawda juz z kregami dobrze jest, ale niezaszkodzi wkrecic conieco pani doktor hehe. Jutro pafazuje sobie zdrowo, bo dziś grzybowo w mej kopule :gun:
  • 15 / / 0
własnie WildMonkey to jest najgorsze ze w robocie trzeba jakos funkcjonowac kurwa mnie czeka to samo co ciebie dzis po jutrze jak czegos nie wymysle dzis miałem lekki fart wyrwałem blache zaldiaru malo troche ale dobre i to heheh teraz siedze i klinie jak by tu wykrecic jakas bibułe mam znajoma co sprzata w przychodni i czasami tam wpadam do niej wiadomo zabiegowy jest najciekawszy hehehe ale najbardziej mnie męcza pieczatki lekarzy co leża na stołach mysle jak tu kurwa zkręcic bez przypału i podbic sobie bibuły moze masz jakis pomysł hehehe???WildMonkey a moze ty jestes w posiadaniu jakiegos spisu z lekami które maja w składzie kodeine albo morfinke ?
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
krzyzak pisze:
Babydoll a posiadasz moze jakis spis leków z kodeiną na recke? albo z morfiną w składzie tylko bez jaj Babydoll ok?
To wprawdzie offtop, ale o kodeinie jest tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=14929.
A morfina jest w następujących preparatach: Doltard, MST Continus, Sevredol, Morphini Sulfas i Oramorph, jeśli wierzyć mp.pl, ale to również szczegółowo zostało opisane i przeanalizowane na dziale forum poświęconym morfinie (znajdziesz nawet informacje które tabsy mniej a które bardziej i jak przekształca się do postaci iniekcyjnej). Ogólnie na forum jest wszystko i jeszcze więcej, wystarczy poszukać :-D

A i faktycznie pisałeś o zimnie po odstawieniu, a nie po zażyciu. Mea culpa! Więc to wina szybkiego odstawienia. Możesz się ratować wspomnianą kodą (tylko zwiększ dawki) i benzosami (może nie na zimno, ale ogólnie powinny pomóc na zjazd).
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ja bym uderzał do lekarza, zresztą 25 uderzam, miałem kiedyś wypadek samochodowy i 13 szwów na ręce, 4 na głowie. Powiem o uczuleniu na inne leki i tramal wypisze, ale co jak da 2 x 200 50 mg a to gówno. Dlatego kupuję na czarnym rynku ale gdzie nie pytaj bo nie w PL. Tobie doradzam 3 paczki wyekstrahowanego antidolu na pusty żołądek, mnie kodeina idealnie leczy z tramadolu, ale antka znowu będę mógł kupić dopiero w piątek. I tak się babka w polskim sklepie dziwnie patrzy że conajmniej 3 opakowania sudafedu kupuję teraz jeszcze zaczną z polski mi antka importować hehahahaaaaaaa! W tatmtym tydogniu moją laskę bolał okres to też dostała 2 x 200 hehe , ale ona jest już u lekarza spalona na 3 miechy. W ogóle ta kobieta mnie chyba musi kochać skoro lata po lekarzach za tabletkami a ja jej później powiem, żę się zajebię na depresji potramalowej
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 15 / / 0
dzieki wielkie BabyDoll za info

WildMonkey a jak sie robi ta ekstrakcje z antka ?możesz mi to opisac dokładnie?a mozesz napisac gdzie w Polsce jest jakis czarny rynek ? przez neta to raczej nie kupie bo wiem ze przekrety sa zajebiste wkurwił bym sie nie miłosiernie jak by ktos mnie przekrecil na siano ha!!! :motz:
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
ehh ja nie wiem. Długą przerwę od opio miałam a dzisiaj 300 mg iv mnie nie porobiło, może to faktycznie mało i będę musiała jeszcze ze 200-300 przywalić, nie wiem.
Wbiłam dzisiaj do przychodni, mówię do babki z recepcji, ze chcę reckę na poltram. Ona bierze moją kartę, idzie tam gdzie wypisują recepty i szpera po karcie, ja jej mówię, że miałam to od ortopedy a papiery zgubiłam przy przeprowadzce. Obok siedziała sprzątaczka i ta babka się pyta : wypisać? A a sprzątaczka: no pewnie.
I dostałam recke na poltram, ale tylko 50, a prosiłam o 100. No nic, dobre i to.
No i cholera nie wiem czy dalej jeszcze dowalać czy to i tak nic nie da... w sumie 300 to mało.

W ogóle to nawet mi na ból pleców nie pomogło, dalej mnie bolą :D
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
@krzyzak
Watek o ekstrakcji masz tu http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 19;nocount ale polecam metode pozyskiwania substancji nas interesujących w u lekarza . Piekne oczy ,dobry wkręt i masz co chcesz. ;-)
  • 15 / / 0
banshee dorzucaj albo rybki albo pipki jak ma byc faza to dozucaj hehehe

dziekówa koniu na lekarza tez przyjdzie pora raz w miesiacu ide do lekarza rodzinnego zawsze cos tam wypisuje wiecej nie da rady chyba sie boi to jedno z moich żródełek heheh nie che tez spalic tematu wiesz przegiac pałke szybko mozna
Zablokowany
Newsy
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.