26 grudnia 2019belmondziak pisze: Sylwester tuż tuż, co lepsze po nocy pełnej w stymulanty: lorafen czy zolpidem?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jutro mam wolne, więc będę po prostu dorzucać, może to za mało, w końcu jakąś tam tolerkę na benzo już sobie wyrobiłam.
Nie mam takiego typowego benzo wyjebania na wszystko. Jest mi raczej nijak, smutno, sama nie wiem co ze sobą zrobić...
Ktoś miał podobnie? Może to nie dla mnie? Dodam, że moją ukochaną benzodiazepiną jest alprazolam. A klony nie są dla mnie. Benzodiazekpina :P
teraz popadam w coraz większego doła
Chyba nie tak powinno to działać
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.