17 pierwszy zgon od alko , fajki
18 mj do dziś codziennie , koda,DXM,psychotropy, cipacz
19 mefa, scierwo, MDMA
20 tramadol przez cały rok dzień w dzień na tranpku, klony
21 morfina do teraz codziennie , kwas pierwszy trip, grzyby też pierwszy raz , plus dulsevia wiadomo to nie na fazę.
Tak to miej więcej wygląda jestem pewny ,że wszystkiego nie napisałem no , ale jakoś tak ogólnie to wygląda.
wtedy tez pare prob z aptekami czli kodeiną i DXM (tramal było gdzie podjebać w chacie to w sumie wtedy tez proboawlem, jednak nie podeszło mi to, 19 lat mefedron (2010, jeszze ten legalny), pózniej 2011 albo 2012 a reszty juz nie zlicze, bo szczęśliwy ają to w dupie xd możliwe że przed MDMA spórbowaem koksu, z usa, jakby kogoś tak to bardzo cieakwiło XD nie pamiętam roku pierwszego koksu ale jakoś 2011-2012 i przez to że już znałęm mefedron to jedno wielkie rozczarowanie
2012 też pierwszy kwas, z ciekawych rzeczy to jeszez parę lat pózniej pierwsza keta, reszta nie ma sie co chwalic bo to jakies rc gowna abo rzeczy ktore mnie zawiodly (jak np meskalina)
najnowsza i za duża miłość to jakoś 2016-2017 i alpra :( próbowałem też oxy, ale to było tak zajebiste dobrze ze już zapominam ,to przez murzynów, słucham ciągle trapu)
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.