Rastamaniekłamie pisze: Pil ktos alkohol po wypiciu drinka z dwoch A15? Zastanawiam sie ,czy mozna uszkodzic watrobe pijac np 3-4 piwa po przyjeciu przefiltrowanego wczesniej w lodowce roztworu 2xA15 ? Moze lepiej przy takim mixie zostac dla swietego spokoju przy thio.?
peace
Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
OverRide pisze: Nie mam pojęcia jak robicie te ekstracje. Mi zawsze za 1 razem wychodzi krystalicznie czysty. Przecież po takich 3 ekstrakcjach, to się traci z 20% całej kody...
Co prawda ekstrakcja trwa troche dłużej ale roztwór wychodzi mi krystalicznie czysty za pierwszym razem
wszystko zależy od jakości filtra ,aktualnie posiadam filtry ze muszę zakładać po 3 bo przy większej ilości wody pękają lub roztwór robi się niezbyt czysty ,czyli najtańszy syf z supermarketu
zwykłe znaczy te bardzo tanie ręczniki papierowe i chusteczki tez zbyt bardzo się nadają nie mówiąc już o najtańszej srajtaśmie ,smak roztworu po filtracji przez ze mnie jest do zniesienia który czuje bardzo długo
lepiej dołożyć to parę groszy i kupić nie co lepszy sprzęt ,na ekstrakcji nie ma co oszczędzać
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.