Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Wiem czym jest dexedryna. Stosuje się ją też obok metylofenidatu, amfetaminy (w postaci racematu) i metamfetaminy jako lek na Zespół Nadpobudliwości Psychoruchowej (ADHD).
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 8 / 0
A zoltawe zabarwienie fety powstaje gdy do jej krystalizacji z mieszaniny poreakcyjnej uzyje sie eteru(to sie tyczy wielu zwiazkow).
NIE ! :D bo widzialem to dzisiaj na wlasne oczy :D niestety ja nie robilem, a znajomy, ale z moich odczynnikow :D

mam 1g czystej, czystej fety :D moge mniej wiecej opisac jak to robil, najpierw wziol te krysztalki moje, wsypal to do jakiejs lotnej cieczy, pozniej jakis proszek ktory po wyjecieu raz sie zapalil :D na zielonkawo (wodorek?) wsypal do tego plynu, i jeden plyn wlewal do drugiego, stalo to przez noc zamkniete, pozniej dodal do plynu wody i to dodawal do calosci, przedestylowal, pozniej dodal eteru, kwasu chyba siarkowego, wytracil sie bialy osad :D oddzielil go, dodal jeszcze kwasu powstal bialy osad ale zniknol ! a po chwili powstala rozowa ciecz, ktora wylal bo sie niby juz nie nadawala do niczego :)

z 1,5g krysztalkow otrzymal 1g fety :D ktora wlasnie sie dosusza, eter na szczescie paruje szybko :D

za 1 g wiec msuialem zaplacic 15zł (koszty, ten wodorek byl drogi) ale i tak sie oplaca? :D zrobil to za darmo, bo chcial sprobowac, nigdy nie robil, ale studiuje chemie wiec mu zaufalem :D

zostalo mi 3,5g krysztalkow :D
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
moglbys od niego zalatwic dokladny sposob? :-D
  • 126 / 8 / 0
taaa podzieliłbys sie :) :) :)
  • 144 / 8 / 0
pewnie, a puki co napisze maly trip raporcik :D

edited:\\

Doswiadczenie:uliczny towar, kilka ciagow

Dawki odmierzone dokladnie po 10mg

19:00 20mg rozpuszczone w wodzie i wypite
19:10 czuje sie normalnie, zadnych efektow
19:20 zaczynam cos czuc, lekkie pobudzenie
19:25 5mg rozpuszczone i wypite
19:30 silne, przyjemne mrowienie calego ciala, skory glowy :D bardzo silne wygina cialo, impulsy
draza cialo od glowy do reszty czlonkow, przechodzac przez kregoslup wyginaja mnie :D
20:00 mrowienie ustalo, czuje silne pobudzenie, nie moge usuedziec w miejscu, rece sie poca,
wydaja sie zimne, zgrabiale, drgaja, nerwowo poruszam konczynami :D
20:30 czuje ze moge wszystko :D ide na dwor, ide... raczej biegne :D
21:00 zimno, wracam do domu
21:30 siedze na kompie, nie moge usiedziec, gadka mi sie juz dawno wlaczyla
22:00 5mg rozpuszczone i wypite
22:15 mrowienie :D
06:00 jest juz jasno, kiedy ten czas zlecial?
07:30 czuje sie troszke slabo, robie koktajl z soczku pomaranczowego i glukozy
08:00 czuje sie dobrze, jakbym dopiero co wypil 2 mocne kawy
08:30 pobudzenie spadlo, czuje sie normalnie, tak jakbym nocke normalnie przespal

w miedzyczasie czesto latalem do ubikacji, dosyc moczopedne :)

ocena:najmocniejszy, albo po prostu najczystszy towar jaki mialem :D
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
Jak napiszesz dokładny przepis co z czym, jak i w jakich ilościach to masz u mnie flache :-D .
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
[quote="normi"]
Jak napiszesz dokładny przepis co z czym, jak i w jakich ilościach to masz u mnie flache ]

no wlasnie czekamy :-) :-)
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Stannium »
Napisz koniecznie jesli to bylo robione z fenylo-2-nitropropenu i NaBH4(zielony plomien...). Prawie 75% wydajnosc jak na ta reakcje i w takich warunkach to rewelacja :cool:
Uwaga! Użytkownik Stannium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
Hmm czyli w sumie zazyles 30mg czystej amf.. heh a uliczny towar zeby tak zadzialal to conajmniej z 100-200mg no to daje do myslenia o czystosci tego drugiego (15%?) 8-(
  • 55 / 3 / 0
to chyba nie byl NaBH4, a jakis glinowy, mial swoj ale musialem za niego zaplacic

uliczny nie musi koniecznie miec 15%, dodawane swinstwa moga zmniejszac wchlanianie, z reszta to juz jest dla mnie nie wazne :D
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2006 przez zielonozielony, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonozielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.