Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
A zoltawe zabarwienie fety powstaje gdy do jej krystalizacji z mieszaniny poreakcyjnej uzyje sie eteru(to sie tyczy wielu zwiazkow).
mam 1g czystej, czystej fety :D moge mniej wiecej opisac jak to robil, najpierw wziol te krysztalki moje, wsypal to do jakiejs lotnej cieczy, pozniej jakis proszek ktory po wyjecieu raz sie zapalil :D na zielonkawo (wodorek?) wsypal do tego plynu, i jeden plyn wlewal do drugiego, stalo to przez noc zamkniete, pozniej dodal do plynu wody i to dodawal do calosci, przedestylowal, pozniej dodal eteru, kwasu chyba siarkowego, wytracil sie bialy osad :D oddzielil go, dodal jeszcze kwasu powstal bialy osad ale zniknol ! a po chwili powstala rozowa ciecz, ktora wylal bo sie niby juz nie nadawala do niczego :)
z 1,5g krysztalkow otrzymal 1g fety :D ktora wlasnie sie dosusza, eter na szczescie paruje szybko :D
za 1 g wiec msuialem zaplacic 15zł (koszty, ten wodorek byl drogi) ale i tak sie oplaca? :D zrobil to za darmo, bo chcial sprobowac, nigdy nie robil, ale studiuje chemie wiec mu zaufalem :D
zostalo mi 3,5g krysztalkow :D
edited:\\
Doswiadczenie:uliczny towar, kilka ciagow
Dawki odmierzone dokladnie po 10mg
19:00 20mg rozpuszczone w wodzie i wypite
19:10 czuje sie normalnie, zadnych efektow
19:20 zaczynam cos czuc, lekkie pobudzenie
19:25 5mg rozpuszczone i wypite
19:30 silne, przyjemne mrowienie calego ciala, skory glowy :D bardzo silne wygina cialo, impulsy
draza cialo od glowy do reszty czlonkow, przechodzac przez kregoslup wyginaja mnie :D
20:00 mrowienie ustalo, czuje silne pobudzenie, nie moge usuedziec w miejscu, rece sie poca,
wydaja sie zimne, zgrabiale, drgaja, nerwowo poruszam konczynami :D
20:30 czuje ze moge wszystko :D ide na dwor, ide... raczej biegne :D
21:00 zimno, wracam do domu
21:30 siedze na kompie, nie moge usiedziec, gadka mi sie juz dawno wlaczyla
22:00 5mg rozpuszczone i wypite
22:15 mrowienie :D
06:00 jest juz jasno, kiedy ten czas zlecial?
07:30 czuje sie troszke slabo, robie koktajl z soczku pomaranczowego i glukozy
08:00 czuje sie dobrze, jakbym dopiero co wypil 2 mocne kawy
08:30 pobudzenie spadlo, czuje sie normalnie, tak jakbym nocke normalnie przespal
w miedzyczasie czesto latalem do ubikacji, dosyc moczopedne :)
ocena:najmocniejszy, albo po prostu najczystszy towar jaki mialem :D
Jak napiszesz dokładny przepis co z czym, jak i w jakich ilościach to masz u mnie flache ]
no wlasnie czekamy :-) :-)
uliczny nie musi koniecznie miec 15%, dodawane swinstwa moga zmniejszac wchlanianie, z reszta to juz jest dla mnie nie wazne :D
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.