CBD CBDowi nie równe, jest masa suszy na rynku, są lepsze, są gorsze, są z przekroczonymi limitami, jest tego cała masa. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wypróbuj ze strony Kombinatu Konopnego, mają pewne, sprawdzone i 100% legitne i duży wybór.
Czy mogę nagle odstawić Fluanxol i Abilify ct?
Czy to jest aby bezpieczne?
Chodzi o to, że biorę sporo leków i chcę sprawdzić czy podnoszą mi one dopamine (takie miało być ich zadanie)
Czy raczej mi ją obniżają.
Dziękuje za uwagę.
Pozdrawiam
odstawiłem oba CT, raczej dużo nie wpłynęło to na moje samopoczucie, ale jest obniżone+fobia społeczna z powodu schodzenia z 6 leków. Głównie brainzapsy po Wenlafeksynie + fobia społeczna prawdopodobnie przez obciętą Pregabalinie.
Fluanxol jak i Abilify raczej nie wiele wniosły w tej materii, aczkolwiek mogę się mylić.
No ale zimny indyk poszedł jeżeli chodzi o neuroleptyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.