Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tego tak fajnie sie z tym tanczy, nawet samemu w domu gibalem sie jak pojebany. Muzyka brzmi niesamowicie pieknie, a kazdy rymujacy sie rap jest jak pismo swiete.
Super, super, polecam!
https://www.youtube.com/watch?v=Ilsjw9FQ-7M
https://www.youtube.com/watch?v=x5teRSBC0R8
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Cóż, jeżeli ja sobie dałem radę z 2 kartonami, to jestem pewny, że Ty, drogi Moście, również mięciutko byś wylądował. Choć pewnie nie uniknąłbyś turbulencji :-)
render pisze:Uważaj z MJ i lizergamidami. Piękne, lecz bardzo mocne połączenie. Dużo łatwiej o bad trippa. Jeżeli koniecznie chcesz zpalić poczekaj aż skończy się peak, lub by łatwiej zasnąć na koniec. Imo, najlepszą opjcą byłby AL-LAD, lżejszy headspace od L i ALD-52
myślałem że łączenie psychodelików z dopami w dużym stężeniu jest normalne xD
ziółko lizer to połaskocze raptem ale bardzo przyjemne połączenie :)
Trudniej kontrolować tripa, a szczególnie uciążliwe jest to gdy tripujesz z osobą towarzyszącą, bo nagle dość trudno się dogadać
Dla mnie osobiście psycho+mj to nierozłączne połączenie i praktycznie nie zdarza mi się brać kolorków nie mając palenia pod ręką. Jednak zazwyczaj peak wolę mieć czysty i dopalam gdy zaczynam czuć, że działanie słabnie.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.