Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Do tego tak fajnie sie z tym tanczy, nawet samemu w domu gibalem sie jak pojebany. Muzyka brzmi niesamowicie pieknie, a kazdy rymujacy sie rap jest jak pismo swiete.
Super, super, polecam!
https://www.youtube.com/watch?v=Ilsjw9FQ-7M
https://www.youtube.com/watch?v=x5teRSBC0R8
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Cóż, jeżeli ja sobie dałem radę z 2 kartonami, to jestem pewny, że Ty, drogi Moście, również mięciutko byś wylądował. Choć pewnie nie uniknąłbyś turbulencji :-)
render pisze:Uważaj z MJ i lizergamidami. Piękne, lecz bardzo mocne połączenie. Dużo łatwiej o bad trippa. Jeżeli koniecznie chcesz zpalić poczekaj aż skończy się peak, lub by łatwiej zasnąć na koniec. Imo, najlepszą opjcą byłby AL-LAD, lżejszy headspace od L i ALD-52
myślałem że łączenie psychodelików z dopami w dużym stężeniu jest normalne xD
ziółko lizer to połaskocze raptem ale bardzo przyjemne połączenie :)
Trudniej kontrolować tripa, a szczególnie uciążliwe jest to gdy tripujesz z osobą towarzyszącą, bo nagle dość trudno się dogadać
Dla mnie osobiście psycho+mj to nierozłączne połączenie i praktycznie nie zdarza mi się brać kolorków nie mając palenia pod ręką. Jednak zazwyczaj peak wolę mieć czysty i dopalam gdy zaczynam czuć, że działanie słabnie.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.