Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 3899 / 242 / 13
Nie, wrzutka na test nie podniesie tak szybko tolerki;
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 5299 / 104 / 0
Nie potrzebujesz jako tako benzo, sam fakt, że masz obok siebie coś, co pomoże - styka. Taki chwyt marketingowy na własną głowę. Benzo szybko nie traci na wartości gdy dobrze przechowywane. Natomiast aplikowane nawet sporadycznie może przekształcić się w częste przyjmowanie samo w sobie albo w kombinacji z innymi prochami, co z kolei jest uciążliwe bardzo gdy brakuje już pod ręką (głównie uzależnienie psychiczne).

Uważaj z tym i nie wal jak naprawdę nie musisz. Gdy nauczysz głowę, że benzo awaryjnie na złe chwile, to gdy kiedyś palniesz jakikolwiek psychodelik a podczas awarii nie będzie amuletu to będzie ciężko myślami wyjść samymi, znacznie ciężej może być niż gdy amuletu w ogóle się nie testowało na przełyku
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1456 / 19 / 0
Kiedyś zjadłem 20mg diazepamu, 2 dni później 30mg tryptaminy podziałało na granicy dawki progowej, więc jednak polecam odczekać trochę dłużej po benzo, które długo utrzymują się w organizmie (nie wiem czy tak samo jest z etizolamem, ale zgaduję, że tak)
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 198 / 0
Z tego co pamiętam to etizolam siedzi jakoś niecałe 4h w organizmie, a jego metabolit 8h(ale jest go mało). Po 16h od wrzuty raczej nie ma śladu po tym benzo. 24h dla pewności.
  • 1444 / 76 / 0
Wyciągasz wnioski o jakiejś substancji na podstawie zupełnie innej? Uważaj, żebyś się na tym nie przejechał, a już na pewno nie szerz takich herezji :).
Okres półtrwania diazepamu to od 20 nawet do ponad 100 godzin. Sam się kiedyś o tym przekonałem, kiedy podano mi w szpitalu tę benzodiazepinę i jeszcze wieczorem następnego dnia byłem lekko otumaniony. Nie wspominając o tym, że etizolam nie jest benzodiazepiną.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1444 / 76 / 0
Ponieważ 4-aco podane fkanau działa nie tylko mocniej, ale też inaczej niż to przereagowane w żołądku, chciałbym poznać prawdziwą naturę tej substancji. Jakiekolwiek kłucie definitywnie odpada, więc zastanawiam się czy podanie donosowe, lub dojelitowe również zmieni profil działania substancji?
LSD - Piękna i Bestia
  • 203 / / 0
Teoretycznie donosowo powinno być bardziej intensywniej, krócej. Sam BL powinien być tak samo intensywniejszy i krótszy, ale komu on by przeszkadzał po aco-dmt :-) Praktycznie zaś nie wiem jakby to było. 4-aco-dmt próbowałem tylko dojapnie i zadawalące mnie dawki zaczynały się dopiero od ok ~~50 mg. Może spróbuj pójść tą drogą i zwiększyć ilość aplikowanej substancji? Z jakimi dawkami masz doświadczenie?
Do odważnych trip należy :)
  • 1444 / 76 / 0
Mi nie chodzi o intensywność, to oczywiście wiem :). Chodzi o to, że po połknięciu tak naprawdę nie jesteś pod wpływem 4-AcO, tylko (jeżeli ufać wiedzy ludowej) psylocyny. A mi chodzi o działanie 4-AcO-DMT, czyli ominięcie (chociaż częściowo) metabolizmu tej substancji, zanim dotrze do moich receptorów.
LSD - Piękna i Bestia
  • 203 / / 0
W takim razie sniff może być jakimś ominięciem tego, w innym przypadku będziesz skazany na pompkę i igłę jeśli będziesz chciał tego dokonać :/ Sam jestem ciekaw, czy da się to jakoś inaczej zrobić niż poprzez iv, poczekajmy może zerknie tutaj ktoś kompetentny i nas oświeci ;)
Do odważnych trip należy :)
  • 3899 / 242 / 13
Deestryfikacja nie zachodzi w wątrobie, tylko we krwi przy udziale lipaz. Podanie w kanał niczego nie zmienia, ale ta "mądrość ludowa", jak to sam nazwałeś, nie jest zweryfikowana - to też tylko takie przypuszczenia.

Sniff działa podobnie jak oral (włącznie z całą farmakodynamiką), niektórzy nawet mówili, że słabiej.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?

14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.