woojashek pisze:
Moja produktywność by spadła do zera jakby nie było słodyczyczy jestem narkomanem ?
D
Kokaina to wyciąg z liści koki - cukier z liści trzciny cukrowej albo buraka. Po prostu niektore narkotyki mamy na tony i od dawna, mamy ogromna tolerancje.
Zeby to lepiej zrozumieć polecam ksiazke "Pokarm Bogów" Teremca McKenny...
kowalskii pisze:Nie tak dawno oglądałem na NG o kolesiu co wpierdalał metę i walił konia przed webcam , biorąc metę do kamery + jakieś tam gejowskie ubranka itp itd, No sukces zawodowy osiągnięty heeh
Lothia pisze: To chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zażywanie SUBSTANCJI WSPOMAGAJĄCEJ tuż przed szaloną nocą z grubiutką czterdziestką gotową sponsorować jurnych młodzieńców. RENOMA.
arthurking pisze:To chyba lepszym rozwiązaniem byłoby zażywanie SUBSTANCJI WSPOMAGAJĄCEJ tuż przed szaloną nocą z grubiutką czterdziestką gotową sponsorować jurnych młodzieńców. RENOMA.)
Mam taką sytuację raz/dwa na miesiąc..
Choć mam dwie dyszki dopiero na karku,to mase 95kg nie spasiony tylko nabity,może dlatego
A w praktyce to wygląda tak że mamuśki często podbijają z tekstem o papierosa,zapalniczke,pomoc w telefonie oj różne pomysły a po chwili przechodzi do sedna że ma złą córke/syna którzy się nie słuchają biednej matki itd. itd. Ale to jak tydzień temu wdówki :D
A sponsoring taki zazwyczaj kręci się że klientka kupuje jakieś alko/szlugi i zabiera na chatę.
Tylko jak mamuśka chujowa,to alko wypijasz,szlugi wyjarasz,nawet czasami się wyśpisz,zjesz śniadanie zrobione przez nią i lecisz w chate
Mina mamuśki która miała być dupczona,a bez niczego mówisz jej o godzinie 11/12 że zwijasz w chate--BEZCENNA
Co do tematu.
wielu ludzi wpiernicza stimsy do pracy fizycznej
Więc chyba jakiś sukces osiągają
Taaaa mamuśki same się do wyra pchają dwudziestoletnim szczylom... telewizja otumania i ogłupia.
arthurking pisze:Z neta: "Gdyby nie heroina, crack i kokaina nie byłbym dzisiaj tym kim jestem. Bogatym człowiekiem wylegującym się na prywatnej plaży na Karaibach." :)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.