4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 351 / 8 / 0
Dość żartów, za powyższy przepraszam. Przypuszczenie: może zachwianie równowagi między współ- a przywspółczulnym? Tłumaczyłoby ciągłe rozszerzenie źrenic.
  • 176 / 5 / 0
ziper pisze:
po b-ketonach walonych często i dużo mam praktycznie non stop duże źrenice. nie waliłem już jakieś 3tyg. a źrenic nawet kodeina mimo, że działa nie jest w stanie zmniejszyć. tylko pod wpływem światła z bliska się zmniejszają inaczej cały czas są duże. nie jak przysłowiowe 5pln ale mimo wszystko duże. coś sobie uszkodziłem czy jak?
Może masz tak naturalnie??
Bo ja tak mam i to był jeden z powodów dzięki którym sięgnąłem po narkotyki.
Miałem depresje plus te rozszerzone źrenice i wszyscy w szkole i nie tylko wmawiali mi że coś biorę... więc spróbowałem. To tak w wielkim skrócie.
Bez względu na to czy biorę czy nie dosyć często mam rozszerzone źrenice bez powodu, chociaż jest jeden czynnik który wydaje mi sie że zwiększa ryzyko takiego "dnia z wielkimi oczami" to: niedospanie. Kilka dni np. po 5-6 godz snu zamiast 7-8 (tyle aj potrzebuje) i jeśli jest to jakiś średnio pochmurny dzień lub jestem w jakimś pomieszczeniu z sztucznym światłem to mam oczy jak 5zł :/.
Spotkałem jeszcze parę osób u których też widziałem że często maja rozszerzone źrenice i które nigdy niczego nie ćpały.

To taki nasz urok :)
  • 809 / 15 / 0
A tak z ciekawości, od czego to zależy że ktoś bez ćpania ma nonstop powiększone źrenice?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2814 / 14 / 0
Pierwsze co to sprawdź światło.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 1 / 0
Koleszka jest uczulony na pylki i rozne takie i powiekszenie zierenic jest u niego jednym ze skutkow narazenia na owe.
Uwaga! Użytkownik SanteKutaczo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
zawsze brałam mefedron donosowo, ale raz zarzuciłam doustnie, dość małą ilość. od tego czasu mam straszne bóle brzucha przychodzące co 5-10min, takie jakby skurcze. myślicie, że to od tego? nie wiem czy powinnam iść z tym do lekarza, ale to jest mega uciążliwe..

a, i jeszcze jedno - czy po dłuższym braniu możliwy jest duży spadek glukozy we krwi?
Uwaga! Użytkownik bluesunday nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
@bluesunday

Był taki jeden na forum co dzień zażywał amfetaminę, a jednocześnie się pytał czy bóle brzucha u niego wywołuje jakieś tam jednorazowo zażyte RC. Nie występują inne możliwe przyczyny tego? Objaw stale się utrzymuje?
Ostatnio zmieniony 25 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wycięto zbędny cytat
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 809 / 15 / 0
PcP pisze:
Pierwsze co to sprawdź światło.
Też o tym pomyślałem jak czytałem. Może siedzi w ciemnym pomieszczeniu i źreny wielkie.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 6 / 1 / 0
Nie występują inne możliwe przyczyny tego? Objaw stale się utrzymuje?
nie, nic innego nie ćpam ;) więc obstawiam, że to mefedron...
Uwaga! Użytkownik bluesunday nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
chodzi o szkodliwosc po kilkukrotnym zażyciu czy po konkretnym waleniu?
Uwaga! Użytkownik fikcjajestmodna nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.