ziper pisze:po b-ketonach walonych często i dużo mam praktycznie non stop duże źrenice. nie waliłem już jakieś 3tyg. a źrenic nawet kodeina mimo, że działa nie jest w stanie zmniejszyć. tylko pod wpływem światła z bliska się zmniejszają inaczej cały czas są duże. nie jak przysłowiowe 5pln ale mimo wszystko duże. coś sobie uszkodziłem czy jak?
Bo ja tak mam i to był jeden z powodów dzięki którym sięgnąłem po narkotyki.
Miałem depresje plus te rozszerzone źrenice i wszyscy w szkole i nie tylko wmawiali mi że coś biorę... więc spróbowałem. To tak w wielkim skrócie.
Bez względu na to czy biorę czy nie dosyć często mam rozszerzone źrenice bez powodu, chociaż jest jeden czynnik który wydaje mi sie że zwiększa ryzyko takiego "dnia z wielkimi oczami" to: niedospanie. Kilka dni np. po 5-6 godz snu zamiast 7-8 (tyle aj potrzebuje) i jeśli jest to jakiś średnio pochmurny dzień lub jestem w jakimś pomieszczeniu z sztucznym światłem to mam oczy jak 5zł :/.
Spotkałem jeszcze parę osób u których też widziałem że często maja rozszerzone źrenice i które nigdy niczego nie ćpały.
To taki nasz urok :)
mam w kieszeni klonazepam.
a, i jeszcze jedno - czy po dłuższym braniu możliwy jest duży spadek glukozy we krwi?
Był taki jeden na forum co dzień zażywał amfetaminę, a jednocześnie się pytał czy bóle brzucha u niego wywołuje jakieś tam jednorazowo zażyte RC. Nie występują inne możliwe przyczyny tego? Objaw stale się utrzymuje?
Powód: wycięto zbędny cytat
PcP pisze:Pierwsze co to sprawdź światło.
mam w kieszeni klonazepam.
Nie występują inne możliwe przyczyny tego? Objaw stale się utrzymuje?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.