Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1665 / 1039 / 7
Nieprzeczytany post autor: CATCHaFALL »
1350 mg.
22,5mg/kg. obecnie 60 kg, specjalnie sprawdziłam.
Nie pierwszy, nie ostatni.

Na osłodę, mój post z 26.07.2008, kilka stron wcześniej:
14,5mg/kg m.c. ; 59,93(3) tabletek, czyli 60 w zaokrągleniu (2 opakowania, 900mg) ; ważę 62 kg.

Więcej pewnie nie wezmę (hmm), bo to dla mnie dawka "akurat" ;)
^_^
Pewnie niektórzy z was co nie mogą się opanować w pierdalaniu tego w hurtowych ilościach też chcieliby być tak nadwrażliwi na to jak ja :-D
Kwestia czasu, i jedzenia.
Kiedyś przerażał mnie widok dziesięciu tabletek naraz.
Wcale nie chciałabym być nadwrażliwa, tak, jak Ty, kolego.
Ostatnio zmieniony 20 września 2008 przez CATCHaFALL, łącznie zmieniany 2 razy.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Moja największa dawka jak do tej pory w przeliczeniu wyniosła prawie 13mg/kg, jakoś większych dawek nigdy nie miałem ochoty brać, teraz mnie naszła ochota żeby przyjąć z 1000mg lub trochę więcej, jako że jeszcze 1000mg nigdy nie przekroczyłem. Tak myślę że przyjebie niedługo z 1050mg to będzie prawie 14,40mg/kg ;-) . Pozdrawiam rzeźników %-D .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
CATCHaFALL

Pamietalas cos z tych 22,5mg ?
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 1665 / 1039 / 7
Lekko, tylko nie potrafię tego opisać.
Może, jakbym się konkretnie do tego zabrała, póki co, to mało realne.
  • 523 / 4 / 0
CATCHaFALL pisze:
Lekko, tylko nie potrafię tego opisać.
Może, jakbym się konkretnie do tego zabrała, póki co, to mało realne.
Ale ogólnie rzecz biorąc to według Ciebie opłacało się chociaż brać taką dawkę? Usatysfakcjonowana jesteś? Czy jednak się nie opłaca, bo zastanawiam się czy kiedyś nie przyjąć jakiejś większej dawki ale mam później nic nie pamiętać, bądź prawie nic to raczej nie skorzystam ;-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1665 / 1039 / 7
taką?
ja ostatnimi czasy poniżej 900 nie zjeżdżam, i każda faza jest udana.
pamiętam, ze szczegółami.
szkoda tylko, że nie potrafię ich opisać, jest to po prostu nierealne.

Mam tendencję do wkrętów, i mówiono, że aby deks okazał pełnię swoich mocy, potrzeba do niego szacunku i czasu.
Ja już ten próg przekroczyłam dawno temu, deks pokazał max swoich możliwości, jednocześnie zamykając możliwość opisania tego, co się dzieje, po prostu odbierając mi możliwość... mówienia o tym.
Coś za coś. Musiałbyś widzieć, co się dzieje pod moimi powiekami, i wejść w moją skórę, żeby odczuć to, jak deks włada moim bezradnym ciałkiem, co niestety jest rzeczą niemożliwą.

Nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi.

Każdy trip się opłaca, i żadnego nie żałuję, poza jednym, ale mniejsza czemu %-D

Dawka zależy od oczekiwań... A moje są wygórowane ;-)
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychodelic »
hmm tak nie dawno temu pisałem że max brałem 1350, teraz lekkomyślne 1800... pamiętam że mnie mocno bolały nogi jak zeszło, a bardzo chciałem aby się skończyło nareszcie... na kolejny raz będzie jedna paczka i do kina, może będzie ciekawie ^^
Uwaga! Użytkownik psychodelic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Taką dużą. Rozumiem. Ja nie mam dużej tolerancji. Niektóre rzeczy naprawdę ciężko opisać tego się słowami za bardzo wyrazić nie da ;-) .
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Przejrzałem temat i znam jedną osobę, od której w mg/kg wziąłem więcej. Zresztą, ten człowiek łoi DXM w ilościach przemysłowych, po 2 paczkach wychodzi na miasto żeby się zrelaksowac, na noc kilka następnych paczek, jak tylko ma kasę, żre dexa naprawdę na dużą skalę. Nie wiem jaki ma rekord mg/kg, ale na pewno więcej niż ja, a ja brałem prawie 30 mg/kg. Głupota, wiem.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
O ja pierdole 30/mkg Ale jak ty zyjesz, co ci z mózgiem porobiło :). masakra. W ogóle pamiętałeś cos z tego?
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
ODPOWIEDZ
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.