Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
89
14%

Liczba głosów: 637

ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Tramal to ambrozja, koda to orgazm...
Ale i tak wole kode, do tramalu zbytnio nie mam dostępności.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Ja po tramalu zawsze wymiotowałem, i żadnego działania oprócz tego nie było, próbowałem dużo razy i za każdym razem to samo.
Więc dla mnie kodeina lepsza, po niej ani troche mnie nie mdli :)
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="chojrak"]
Ja po Tramalu zawsze wymiotowałem, i żadnego działania oprócz tego nie było, próbowałem dużo razy i za każdym razem to samo.
Więc dla mnie kodeina lepsza, po niej ani troche mnie nie mdli ]

Bo brałeś zapewne zbyt dużo na raz. Trampka najlepiej rozłożyć.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
trampek bo iv
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
no1 pisze:
trampek bo iv
Dla mnie to żaden plus i tak wejścia żadnego nie ma. A działanie dawki 500mg iv dla mnie jest nieadekwatne do metody podania. Już wole się nie kłuć tylko zjeść. Działanie i tak nie warte uwagi.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie ma wejscia???
co ty pierdolisz 3 poltramy 200
maj wjazd chyba ze nie umiesz ich zrobic albo pizgac
jes po huj jak mozna podac w system
no i konieczne do tramka difergan na swedzonko i sulpiryd na rzyganko tak jest komfortowo
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Nie ma wejścia i chuj, widać nie wiesz co to jest wejście jak przy tramalu myślisz że je masz. A w instalację szło gładko jak w masło, nie w tym rzecz. Jak nie masz nic pod ręką to od biedy możesz ładować ten syf, ja zachowam instalację na lepsze rzeczy.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Kiedys ladowalem duzo trama po kablach, bo niby wejscie jest (jako takie, ale jest). Teraz wole zjesc niz walic i.v. trampka.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Osobiście nie lubię wejścia doustnego więc szybciej w tym przypadku nie oznacza lepiej. W tramadolu najlepszy jest stan nastęujący po wejściu, jeśli już to fajnie wchodzi kodeina, albo benzo %-D Ale tramal ? To jak wstzykiwać sobie DXM %-D Ale jeden lubi wąchać kwiatki, a drugi kiedy mu skarpetki śmiedzą :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
WildMonkey pisze:
ale za krótko, ledwo się człowiek wkręci a już przechodzi. Trampek ma dłuższe działanie, ale widać nie wszystkim się ono podoba. Ja go w ogóle nie czułem, aż do pewnego razu :heart: Co więcej było to kiedy koda działała już słabo.
Trzeba przyznać, że tramadol to nie taki prosty zwierz. Można go brać parę razy, nawet w dużych dawkach, ale nie osiągnie się oczekiwanego. Mówię to na przykładzie paru osób. Trzeci, czwarty, piąty raz nic, albo źle. Ale już za szóstym podejściem może być pięknie. I dłużej niż po kodeinie.
Wiem co mają na myśli ludzie mówiąc, że zjedli i nic nie czują. U mnie receptory zaczęły pracować jak należy po 3-4 spożyciu. Warto było ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.