Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
89
14%

Liczba głosów: 637

ODPOWIEDZ
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Tramal to ambrozja, koda to orgazm...
Ale i tak wole kode, do tramalu zbytnio nie mam dostępności.
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Ja po tramalu zawsze wymiotowałem, i żadnego działania oprócz tego nie było, próbowałem dużo razy i za każdym razem to samo.
Więc dla mnie kodeina lepsza, po niej ani troche mnie nie mdli :)
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="chojrak"]
Ja po Tramalu zawsze wymiotowałem, i żadnego działania oprócz tego nie było, próbowałem dużo razy i za każdym razem to samo.
Więc dla mnie kodeina lepsza, po niej ani troche mnie nie mdli ]

Bo brałeś zapewne zbyt dużo na raz. Trampka najlepiej rozłożyć.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
trampek bo iv
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
no1 pisze:
trampek bo iv
Dla mnie to żaden plus i tak wejścia żadnego nie ma. A działanie dawki 500mg iv dla mnie jest nieadekwatne do metody podania. Już wole się nie kłuć tylko zjeść. Działanie i tak nie warte uwagi.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
nie ma wejscia???
co ty pierdolisz 3 poltramy 200
maj wjazd chyba ze nie umiesz ich zrobic albo pizgac
jes po huj jak mozna podac w system
no i konieczne do tramka difergan na swedzonko i sulpiryd na rzyganko tak jest komfortowo
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Nie ma wejścia i chuj, widać nie wiesz co to jest wejście jak przy tramalu myślisz że je masz. A w instalację szło gładko jak w masło, nie w tym rzecz. Jak nie masz nic pod ręką to od biedy możesz ładować ten syf, ja zachowam instalację na lepsze rzeczy.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Kiedys ladowalem duzo trama po kablach, bo niby wejscie jest (jako takie, ale jest). Teraz wole zjesc niz walic i.v. trampka.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Osobiście nie lubię wejścia doustnego więc szybciej w tym przypadku nie oznacza lepiej. W tramadolu najlepszy jest stan nastęujący po wejściu, jeśli już to fajnie wchodzi kodeina, albo benzo %-D Ale tramal ? To jak wstzykiwać sobie DXM %-D Ale jeden lubi wąchać kwiatki, a drugi kiedy mu skarpetki śmiedzą :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
WildMonkey pisze:
ale za krótko, ledwo się człowiek wkręci a już przechodzi. Trampek ma dłuższe działanie, ale widać nie wszystkim się ono podoba. Ja go w ogóle nie czułem, aż do pewnego razu :heart: Co więcej było to kiedy koda działała już słabo.
Trzeba przyznać, że tramadol to nie taki prosty zwierz. Można go brać parę razy, nawet w dużych dawkach, ale nie osiągnie się oczekiwanego. Mówię to na przykładzie paru osób. Trzeci, czwarty, piąty raz nic, albo źle. Ale już za szóstym podejściem może być pięknie. I dłużej niż po kodeinie.
Wiem co mają na myśli ludzie mówiąc, że zjedli i nic nie czują. U mnie receptory zaczęły pracować jak należy po 3-4 spożyciu. Warto było ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.