Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / 1 / 0
alfa kozak, wapo i iv najlepiej dziala. Kilkudniowe ciagi to normalka, dzis leci 3 nocka :D
Trzeba duzo pic, jesc przynajmniej raz na 2 dni mega posilek, wpierdalac magnez i jak ktos madry pisal duzo potasu i sodu i jest git ;]
  • 1959 / 55 / 0
Nie polecam raczej miksowania alfy z kanna. Wapo 2w1 w żarówce z paroma kryształkami 5F-AKB-48 daje w 1 sekunde tachykardię na poziomie 190 uderzeń serca na minute %-D Intensywny masaż tętnicy szyjnej to zabieg, który polecam wam wszystkim się nauczyć. Może uratować kiedyś życie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 823 / 11 / 1
@Up
Chyba przesadziłeś z dawkami ;-)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 348 / 9 / 0
Thirteen pisze:
Wapo 2w1 w żarówce z paroma kryształkami 5F-AKB-48 daje w 1 sekunde tachykardię na poziomie 190 uderzeń serca na minute %-D Intensywny masaż tętnicy szyjnej to zabieg, który polecam wam wszystkim się nauczyć. Może uratować kiedyś życie
Z odrobiną jakiegoś lżejszego kana (wersja hardcore: +mxe) bania wyśmienita :gun:
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 295 / 3 / 0
Mi w połączeniu z małą ilością kanna wyłącznie tachykardia i przekrwione oczy - nie mierzyłem ciśnienia ale na pewno się podnosi ostro, skoro od razu po zapaleniu pękają żyłki.

Osobiście NIE polecam nawet dawek rzędu 3 mg mocnego, fluorowego kanna do jakichkolwiek stymulantów. Kiedyś, po zapaleniu 2-5(?) mg AM-2201 na 'uspokojenie' :nuts: po miksie etylofenidatu i 3mmc dostałem takiej tachykardii, iż myślałem, że wykituje - polecam dla miłośników kardio-fazy. Bez karwedilolu serio byłbym na pogotowiu, karetką.
ohohosialalala
  • 295 / 3 / 0
Miewa ktoś nudności?
ohohosialalala
  • 680 / 43 / 0
Ja przy moim pierwszym razie z alfą (vapo) pierwsze co zrobilam po odlozeniu lufy to pobieglam sie wyrzygac. %-D porzadna dawka i umiejetnosc waporyzacji, heh.
Potem mialam nudnosci lekkie. Ale to tylko przy pierwszym sorcie- przy drugim, z innego źródła juz nie. Z tym ze ja male dawki tego przerabialam...
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1628 / 195 / 0
Mi się chciało rzygać tylko raz - po sorcie od vendora, którego już nie ma. %-D Tamten też był najbardziej spidujący, a najmniej dopaminowy i ogólnie zapamiętałem go inaczej niż wszystkie późniejsze sorty. Bardziej pod a-ppp podchodził.
  • 95 / 1 / 0
Mi chciało się rzygać tylko raz, paliłem drugi dzień i za którymś tam entym razem musiałem natychmiast wypuścić dym z ust w obawie przed nadchodzącym spawem
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 348 / 9 / 0
Zdecydowanie - tamten sort był "inny".

Czekam teraz na kryształ z nadzieją, że to będzie "ten" którego od jakiegoś czasu szukam. Podobno w połowie maja jakiś ma się pojawić u jednego z rodzimych vendorow.
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.