Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 272 / 0
Postaraj się zatem rzucić, wytrzymać ciśnienie, spędzić kilka miesięcy na trzeźwo a później pogadamy o problemach. Bo skoro jesteś aktywnym feciarzem nasza rozmowa nie ma sensu.

Śluzówki rozwalone... Z czasem zobaczysz że nie tylko śluzówki. Problemy wychodzą po czasie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 993 / 49 / 0
mialem kilka miechow przerwy ... od fety a nie na trzezwo oczywiscie %-D dzien na trzezwo? chcesz mnie zabic?
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 4807 / 272 / 0
Tu nie chodzi o przerwę i powrót po paru miesiącach. Chodzi o to co się dzieje z człowiekiem po paru miesiącach bez powrotu, gdy na chama się powstrzymujesz by nie przyjebać i wręcz wariujesz.

Jeśli nie będziesz miał takich motywów wypada pozazdrościć. Będziesz szczęściarzem. Ale skoro ciągle to jesz, znaczy że nie próbowałeś.
  • 993 / 49 / 0
niemialem takich motywow, jem bo mnie stac %-D niejem ciagle przeciez mowie zaczalem jakies 2 miechy temu dlatego ze tramal przestal mnie spidowac :wall:
  • 4807 / 272 / 0
Nie ma opcji żebyś się nie dowiedział. Chyba że wcześniej zaliczysz zejście śmiertelne, albo tak spalisz mózg że nie będzie już różnicy czy dalej będziesz to jadł czy nie.

Nie wiem co Ci napisać więcej. Może faktycznie spróbuj się sam ze sobą i nie bierz do tej pory aż ciśnienie zacznie naprawdę boleć.

Btw. stosowanie zamienników oznacza że jesteś non stop w ciągu.
  • 993 / 49 / 0
Światło pisze:
Nie ma opcji żebyś się nie dowiedział. Chyba że wcześniej zaliczysz zejście śmiertelne, albo tak spalisz mózg że nie będzie już różnicy czy dalej będziesz to jadł czy nie.

Nie wiem co Ci napisać więcej. Może faktycznie spróbuj się sam ze sobą i nie bierz do tej pory aż ciśnienie zacznie naprawdę boleć.

Btw. stosowanie zamienników oznacza że jesteś non stop w ciągu.
no jestem i tego nieukrywama zejscie to kwestja czasu chyba ze sie cos zmieni ale raczej watpie :-D
  • 4807 / 272 / 0
W przypadku fety do zmian najczęściej skłania nie stan zdrowia - pierwsze się psują psychika i ogólna sytuacja w społeczeństwie, problemy materialne, upośledzone relacje z ludźmi, znajomi i bliscy w końcu się kapują że coś jest nie tak. Zostajesz sam i albo dalej ciągniesz z ćpunami albo starasz się wypłynąć na powierzchnię.

No ciekawe jak to u Ciebie kiedyś wyjdzie ;)

Osobiście czuję się bardzo komfortowo że mogę Ci to pisać jako człowiek który jest czysty, ale nie ma w tym dowartościowania się, raczej zadowolenie że takie sytuacje już są za mną. Co nie zmienia faktu że je przerabiałem.
  • 993 / 49 / 0
to nie chodzi o fete ciesz sie ze niemiales i niemasz zycia jak ja na 99% mnie juz niedlugo niebedzie :-D
  • 4807 / 272 / 0
Jak będziesz się zabijał to na 100% Cię niedługo nie będzie. Może przestań?
  • 993 / 49 / 0
to ze wstawiam emota to nieznaczy ze to zart ale dobra niewazne
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.