Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Śluzówki rozwalone... Z czasem zobaczysz że nie tylko śluzówki. Problemy wychodzą po czasie.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Jeśli nie będziesz miał takich motywów wypada pozazdrościć. Będziesz szczęściarzem. Ale skoro ciągle to jesz, znaczy że nie próbowałeś.
Nie wiem co Ci napisać więcej. Może faktycznie spróbuj się sam ze sobą i nie bierz do tej pory aż ciśnienie zacznie naprawdę boleć.
Btw. stosowanie zamienników oznacza że jesteś non stop w ciągu.
Światło pisze:Nie ma opcji żebyś się nie dowiedział. Chyba że wcześniej zaliczysz zejście śmiertelne, albo tak spalisz mózg że nie będzie już różnicy czy dalej będziesz to jadł czy nie.
Nie wiem co Ci napisać więcej. Może faktycznie spróbuj się sam ze sobą i nie bierz do tej pory aż ciśnienie zacznie naprawdę boleć.
Btw. stosowanie zamienników oznacza że jesteś non stop w ciągu.
No ciekawe jak to u Ciebie kiedyś wyjdzie ;)
Osobiście czuję się bardzo komfortowo że mogę Ci to pisać jako człowiek który jest czysty, ale nie ma w tym dowartościowania się, raczej zadowolenie że takie sytuacje już są za mną. Co nie zmienia faktu że je przerabiałem.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.