Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 995 / 98 / 0
03 sierpnia 2019KrwawyJanek69 pisze:
Truflę są dla turystów i początkujący swierzakow . Lepiej to zainwestować w growkit.
Wpierdol 3 op. na raz. Trufelków. Pozdrawiam z 5tego wymiaru
[H]R Crew
  • 3223 / 911 / 5
Trufle działają tak samo jak "zwykłe grzyby". A DMT można sobie bardzo latwo wyekstrahować w domu. "Gotowanie" to jakies 7h i potem wystarczy poczekać i sobie zeskrobać czyściutkie, pyszne DMT. A jak komuś się nie chce z tym jebać to 5-MeO-DMT zamówić można. Albo iść na pierwszą lepszą imprezę srajtrensową.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 150 / 36 / 0
Pierdzielicie
Trufle przecież to też część grzyba, tylko trzeba trochę więcej tego zjeść bo są łagodnejsze. No i niestety trochę bardziej siadają na żołądek. Macie też bardzo dużo różnych rodzajów trufli, od delikatnych właśnie dla turystów po mocne dla zaawansowanych. Z doświadczenia powiem, że najlepsze trufle ma fresh box
  • 3223 / 911 / 5
Ja nie wiem jak można porównać trufle i grzyby względem mocy. Zawierają to samo, są częścią tego samego ale to dwie różne rzeczy. To jakby porównać rosół i pieczonego kurczaka pod względem smaku :P A te rodzaje trufli to wydaje mi się, że to zwykły chłyt marketingowy. Żarłem wszystkie i do tych "mocniejszych" wrzucają po prostu więcej. Np. takie "dragons dynamite", którymi ludzie się podniecają. Minimalnie 22g w worku gdzie innych jest minimalnie 15g. Zazwyczaj w tych droższych masz 17-18g co przekłada się na moc. Można sobie trufle growkita zamówić i będą zajebiste, obrzydliwe i kopiące trufelki, takie jak z "renomowanych samrtshopów" xD
Podziel się posiłkiem
  • 995 / 98 / 0
Ja po swoich McKeenaii 1.6 suchych nie miałem NIGDY tak pięknie jak po truflach.
Warto spróbować trufle, nie bać sie całego opakowania. Po to jest , żeby go nie dzielić.
[H]R Crew
  • 124 / 1 / 0
Orientuje się ktoś czy można tu Adderall dostać?
  • 3223 / 911 / 5
Wydaje mi się, że tak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podziel się posiłkiem
  • 124 / 1 / 0
Sprawdzone?
  • 3223 / 911 / 5
Nie. Nie chciał napisać skąd wysyła. Ale mam go już ponad 2 miesiące na whatsappie i nie zmienił numeru ani nic co miałoby miejsce w przypadku wała (miałem z takimi styczność).
Podziel się posiłkiem
  • 596 / 79 / 0
02 sierpnia 2019london5 pisze:
Trufle są przereklamowane.
Po części się z Tobą, @london5, zgadzam, niemniej jednak kolega z moją narzeczoną byli ostatnio zachwyceni truflami Dutch Dragons, których piętnaście gramów zjedli na pół. Narzeczona pierwszy raz w życiu doświadczyła tak mocnych efektów wizualnych oraz odniosła wrażenie, że jest nie w Holandii, ale w Urugwaju (sic!), a kolega wsiadł na rower i bez muzyki przejechał kilkanaście kilometrów, delektując się szumem wiatru i podświetlonymi od dołu mostami drogowymi. Co najważniejsze, bardzo się zmienił, to znaczy od tamtej pory jest empatyczny tak, jak nigdy dotąd. Ja jadłem psilocybe galindoi tydzień przed nimi i momentami ich działanie było nieco psychotyczne, zalała mnie w dodatku "serotoninowa zupa" i zawiesiłem się w kolorowej lawie, słuchając w kółko "Red House" Jimiego Hendrixa, nie przełączając utworu w obawie przed tym, że inny mi się nie spodoba. Doświadczenie jednak nieco wniosło do mojego życia, bo w jakimś stopniu ustabilizowałem się psychicznie (przez pierwszy tydzień pobytu tutaj byłem roztrzaskany i doiłem alkohol; obecnie nie piję w ogóle), a na grzyby od tamtej pory nie miałem już ani razu ochoty.

Marzy mi się jakaś fenyloetyloamina. San Pedro ze smartshopu ktoś poleca?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.