Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 996 / 99 / 0
03 sierpnia 2019KrwawyJanek69 pisze:
Truflę są dla turystów i początkujący swierzakow . Lepiej to zainwestować w growkit.
Wpierdol 3 op. na raz. Trufelków. Pozdrawiam z 5tego wymiaru
[H]R Crew
  • 3275 / 931 / 5
Trufle działają tak samo jak "zwykłe grzyby". A DMT można sobie bardzo latwo wyekstrahować w domu. "Gotowanie" to jakies 7h i potem wystarczy poczekać i sobie zeskrobać czyściutkie, pyszne DMT. A jak komuś się nie chce z tym jebać to 5-MeO-DMT zamówić można. Albo iść na pierwszą lepszą imprezę srajtrensową.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 150 / 36 / 0
Pierdzielicie
Trufle przecież to też część grzyba, tylko trzeba trochę więcej tego zjeść bo są łagodnejsze. No i niestety trochę bardziej siadają na żołądek. Macie też bardzo dużo różnych rodzajów trufli, od delikatnych właśnie dla turystów po mocne dla zaawansowanych. Z doświadczenia powiem, że najlepsze trufle ma fresh box
  • 3275 / 931 / 5
Ja nie wiem jak można porównać trufle i grzyby względem mocy. Zawierają to samo, są częścią tego samego ale to dwie różne rzeczy. To jakby porównać rosół i pieczonego kurczaka pod względem smaku :P A te rodzaje trufli to wydaje mi się, że to zwykły chłyt marketingowy. Żarłem wszystkie i do tych "mocniejszych" wrzucają po prostu więcej. Np. takie "dragons dynamite", którymi ludzie się podniecają. Minimalnie 22g w worku gdzie innych jest minimalnie 15g. Zazwyczaj w tych droższych masz 17-18g co przekłada się na moc. Można sobie trufle growkita zamówić i będą zajebiste, obrzydliwe i kopiące trufelki, takie jak z "renomowanych samrtshopów" xD
  • 996 / 99 / 0
Ja po swoich McKeenaii 1.6 suchych nie miałem NIGDY tak pięknie jak po truflach.
Warto spróbować trufle, nie bać sie całego opakowania. Po to jest , żeby go nie dzielić.
[H]R Crew
  • 124 / 1 / 0
Orientuje się ktoś czy można tu Adderall dostać?
  • 3275 / 931 / 5
Wydaje mi się, że tak.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 124 / 1 / 0
Sprawdzone?
  • 3275 / 931 / 5
Nie. Nie chciał napisać skąd wysyła. Ale mam go już ponad 2 miesiące na whatsappie i nie zmienił numeru ani nic co miałoby miejsce w przypadku wała (miałem z takimi styczność).
  • 615 / 82 / 0
02 sierpnia 2019london5 pisze:
Trufle są przereklamowane.
Po części się z Tobą, @london5, zgadzam, niemniej jednak kolega z moją narzeczoną byli ostatnio zachwyceni truflami Dutch Dragons, których piętnaście gramów zjedli na pół. Narzeczona pierwszy raz w życiu doświadczyła tak mocnych efektów wizualnych oraz odniosła wrażenie, że jest nie w Holandii, ale w Urugwaju (sic!), a kolega wsiadł na rower i bez muzyki przejechał kilkanaście kilometrów, delektując się szumem wiatru i podświetlonymi od dołu mostami drogowymi. Co najważniejsze, bardzo się zmienił, to znaczy od tamtej pory jest empatyczny tak, jak nigdy dotąd. Ja jadłem psilocybe galindoi tydzień przed nimi i momentami ich działanie było nieco psychotyczne, zalała mnie w dodatku "serotoninowa zupa" i zawiesiłem się w kolorowej lawie, słuchając w kółko "Red House" Jimiego Hendrixa, nie przełączając utworu w obawie przed tym, że inny mi się nie spodoba. Doświadczenie jednak nieco wniosło do mojego życia, bo w jakimś stopniu ustabilizowałem się psychicznie (przez pierwszy tydzień pobytu tutaj byłem roztrzaskany i doiłem alkohol; obecnie nie piję w ogóle), a na grzyby od tamtej pory nie miałem już ani razu ochoty.

Marzy mi się jakaś fenyloetyloamina. San Pedro ze smartshopu ktoś poleca?
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.