Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 110 / 0
scierwo tylko na techniawe raz,dwa razy na miech i bedzie dobrze,a jak wpierdalacie to na co dzien,to potem tak jest ;) to ma cieszyc od swieta do swieta ,wtedy to ma swoj urok i sens .Jesli staje sie to czyms na kazdy dzien to jest juz problem.
  • 30 / 1 / 0
Człowiek, który codziennie sięga po fete nie jest w stanie społecznie funkcjonować. Na dłuższą metę nie jest w stanie utrzymać się w pracy, mieć prawidłowe relacje z dziewczyną, czy żoną, albo ze znajomymi, no chyba, że z takimi od upodobań do fety. Zawsze najlepszy jest umiar, raz na jakiś czas, a jak człowiek ma słabą wolę, to musi unikać znajomych wysokiego ryzyka.
  • 993 / 49 / 0
frost55 pisze:
Człowiek, który codziennie sięga po fete nie jest w stanie społecznie funkcjonować. Na dłuższą metę nie jest w stanie utrzymać się w pracy, mieć prawidłowe relacje z dziewczyną, czy żoną, albo ze znajomymi, no chyba, że z takimi od upodobań do fety. Zawsze najlepszy jest umiar, raz na jakiś czas, a jak człowiek ma słabą wolę, to musi unikać znajomych wysokiego ryzyka.
co za bzdura a pozatym amfetamina lagodna uzywka nieuzaleznia wyraznie pisze to na wikipedii :-D pozatym amfetamina to lek jak cie budzi rano budzik a ty ciagle nieczezwy to amfetamina cie ratuje
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 4807 / 272 / 0
domino_jachas pisze:
co za bzdura a pozatym amfetamina lagodna uzywka nieuzaleznia wyraznie pisze to na wikipedii :-D pozatym amfetamina to lek jak cie budzi rano budzik a ty ciagle nieczezwy to amfetamina cie ratuje
Ta, jasne, amfetamina nie uzależnia %-D Rozumiem że starasz się być zabawny? ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 993 / 49 / 0
Światło pisze:
domino_jachas pisze:
Ta, jasne, amfetamina nie uzależnia %-D Rozumiem że starasz się być zabawny? ;-)
cytat z wikipedii "Amfetamina nie powoduje uzależnienia fizycznego lub jest ono bardzo słabe (może objawiać się dusznościami i lekkimi zawrotami głowy w momencie odstawienia)"
  • 440 / 31 / 0
Dokładnie tak wygląda odstawienie amfetaminy po rocznym ciągu :D
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 272 / 0
Co z tego że nie uzależnia fizycznie? Nie rozumiem dlaczego ludzie tak bardzo zwracają uwagę na zespół abstynencyjny skoro trwa on krótko, a wjebanie psychiczne trwa całe życie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1817 / 110 / 0
Dokładnie Światło,też tego nie rozumie.
  • 993 / 49 / 0
rencznik pisze:
Dokładnie tak wygląda odstawienie amfetaminy po rocznym ciągu :D
mialem dluzszy odstawienie to zaden problem
  • 581 / 91 / 6
Spoko trolling trollingiem, ale niektóre gówniarze z zerową wiedzą mogą wejść w temat i na podstawie bzdur zdecydować, że skoro nie uzależnia to jebnę ten 4 dzień ciągu... To forum miało kiedyś służyć redukcji szkód czy coś. Jak dla mnie to taki spierdolino_złamas powinien dostać bana i tyle. Jeszcze żeby udawało mu się częściej być śmiesznym... Jakie forum takie trolle
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.