Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 534 / 0
29 marca 2021Arabella841 pisze:
Jaka była najmniejsza dawka, po której dostaliście padaczki?
U mnie i to kilka dni temu po 300mg bez zabezpieczenia (aż sobie język przegryzłem) i kiedyś po 500mg też bez zabezpieczenia.

No ale 1g czy 1,5g w ciągu dnia i bez padaki i też bez zabezpieczenia i takie momenty były.

Tak czy siak lepiej się zabezpieczyć.

A ja już mam powoli wstręt do tramca, dziś zjadłem najpierw 150mg, po godzinie 150mg i znowu po godzinie 150mg przeplatając 3mg klona, do teraz mnie mdli, ledwo co kolację zwymiotowałem, a ból brzucha i głowy od pierwszej dawki mi towarzyszy...

W sumie nic a nic przyjemności...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 867 / 253 / 0
Cholera, czyli to w sumie totalna loteria.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2392 / 654 / 0
29 marca 2021polymerase pisze:
Jaka była najmniejsza dawka, po której dostaliście padaczki?
Tak czy siak lepiej się zabezpieczyć.
Tak z Tramalem jest jak z seksem lepiej się zabezpieczyć i założyć tą gumę (benzo) bo potem może urodzić się coś niechcianego i nie potrzebnego xD
  • 3406 / 534 / 0
Cholera, czyli to w sumie totalna loteria.
Dosłownie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 633 / 154 / 0
Doświadczony user może być bez ostrzeżenia wytelepany po 150 mg, a dla tej zdradzieckiej substancji bez znaczenia będą jego tolerka, poprzednie "dokonania" i to, że zwykle ładował na dobę 10x więcej.
Swoją drogą, bardzo ciekawią mnie statystyki na temat trampka np. w szpitalach - ile osób miało wyraźne uboki, albo dostało drgawek na oddziale.
  • 358 / 73 / 0
@Arabella841 Ja na tolerancję 1g zarzuciłam 3g i mną rzucało po łóżku, oczy mi się rozchodziły, miałam jakiś dziwny wytrzeszcz i takie mocne jeb, jeb całym ciałem o łóżko. / No, ale mój pierwszy kontakt z Tramalem to był 1g na zerową tolerancję przy wcześniejszym jedzeniu kodeiny. Ważne było żeby zajebać jak najwięcej - co później jest bezsensowne bo przy mniejszej dawce możemy otrzymać takie same efekty jak przy nieco większej i pewnego progu nie przekroczymy. Nie ma więc potrzeby marnować materiał.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 867 / 253 / 0
alpra się nadaje jako podkład pod trampka? Jeśli tak to w jakiej dawce (tramadol do 200mg)?
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 402 / 69 / 0
Nie za bardzo bo ma słabe działanie przeciwpadaczkowe.
  • 65 / 6 / 11
07 maja 2007Mya pisze:
ok, dzięki za odpowiedzi ;)
pokruszyłam już 300 mg i popiłam to wodą, bo jakoś rozgryzanie zębami mnie póki co smakowo odrzuca. szkoda, że tramadol ma ogólnie taki obrzydliwy smak..
poczekam te 40 min i zarzucę resztę. może szarpnę się na troche więcej niż zazwyczaj, bo mam nieciekawy humor, a Tramal mi go zawsze stuprocentowo poprawia ;]
Polecam rozpuścić w fancie, przynajmniej mi przy kodzie zabiło całkowicie smak
Panie Boże a jak dorosnę to ja najbardziej na świecie chciałbym zostać opiowrakiem
  • 139 / 30 / 0
Serio możliwe jest dostanie padaki poniżej 400 mg na dobę ? Ale to chyba tylko i wyłącznie w długim ciągu, no nie ?
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.