4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 133 / 0
01 listopada 2020LOOKER2010 pisze:
Jestem na takim poziomie że odmierzam mangan na oko i jest git
Pozdrawiam, też tak myślałem :D
  • 35 / 4 / 0
Bez obaw @hyber123
(tzn większych niż zwykle) najczęściej używam 3tbl. na pakę acataru i juz mniejwięcej wiem jak taka ilość wygląda rozgnieciona na ulotce także z braku laku.. A tak to wiadomka że tu nie ma czego (oprócz tych 5-10min) idealizować, cała ta zabawa to jakiś pojebany pomysł 🙄 ale niestety chwilowo znowu się w to wjebałem..Nigdy nie nakurwiałem tego dłużej niż parę tygodni..nie polecam codziennego wpierdalania ,dwie paki na wieczór są optymalne , roztwór ma być zawsze lekko słomkowy, prawie biały..No cóż chciałem się wziąć za sport ale według ministerstwa to teraz jest bardziej niebezpieczne także co zrobisz jak nic nie zrobisz? Ps.od 2013 to już by mi coś było jak bym się do tego nie dystansował odpowiednio, poza tym miewam również przeplatane epizody sportu w życiu i może to też jakoś pomaga.. I właśnie to jest jedyne co polecam, jak już chceta się w coś wpierdalać to wybierajta SPORT
KOTY są fajne ale niestety gryzą i drapią także na własną odpowiedzialność..
Uwaga! Użytkownik LOOKER2010 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 6 / 0
Mi zawsze wychodził lekko słomkowy kolor, dopóki nie dopadło takie ciśnienie, że piłem praktycznie brązowego z manganem sypanym na oko
.
  • 2532 / 600 / 0
Kot + amph w jednej pompie to mądry pomysl czy niezbyt? %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 147 / 8
nie powinno się łączyć dwóch substancji o tym samym profilu bo dochodzi do synergii i ciśnienie może ci pęknąć żyłkę w mózgu albo dojdzie do arytmii, zawału nie wiem.
też zależy jakie dawki ale uogólniając nie powinno się.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 520 / 18 / 0
Ja tam lubię walnąć kotka z fetką w jednej pompce - jak fetka jest dobra, to spodziewaj się meeega wjazdu!!! Ale wiadomo, z umiarem i z rozsądkiem. Chociaż, czy ćpanie czegokolwiek, zwłaszcza dożylnie, można nazwać rozsądnym? Chyba nie %-D
  • 2532 / 600 / 0
Jak jebałem ostatnio kota to musiałem podać odrobinę obok czy chuj wie co i mam małego siniaka takiego gdzieś na centymetr.Przejdzie to niedługo,wchłonie się?
Nie fioletowy,taki bardziej lekko żółtawy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
siniak zejdzie, no chyba że to ropień wtedy nie będzie tak łatwo :P
  • 2532 / 600 / 0
Nie no lekka żółta plamka.Po jakim czasie gdzieś to zniknie?
  • 610 / 133 / 0
4 dni a nawet do tygodnia czasu
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.