Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 995 / 2
4 blottery ;D drogi trip. A jak z mindfuckiem przy tej dawce? Czy się ogarnie?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 216 / 12 / 0
Witam wszystkich. Jestem zainteresowany tą substancją, pierwsza próba pójdzie 1,5 kartona samego allada + ew mj, tu rodzi się pytanie...

Czy testował ktoś mix 300mg DXM + kartonik al-lada? Jestem ciekaw tego działania :D
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 1974 / 524 / 0
13 czerwca 2017Ćbvn pisze:
Witam wszystkich. Jestem zainteresowany tą substancją, pierwsza próba pójdzie 1,5 kartona samego allada + ew mj, tu rodzi się pytanie...

Czy testował ktoś mix 300mg DXM + kartonik al-lada? Jestem ciekaw tego działania :D
al-lada nie ale 1p-LSD z podobna dawka dexa probowalem i bylo gwiezdnie. :heart:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 948 / 279 / 2
xD typowe przećpane mózgi, siedemset pisiont mje nie robi uu, słabe gówno, co to ja nie jestem. Nikogo to nie interesuje, jak bierze substancję pierwszy raz, ewentualnie może sobie szkód narobić.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 922 / 276 / 0
Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Pozdro
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 450 / 26 / 1
12 czerwca 2017lowcakrysztalu pisze:
Chciałbys widziec. Nie musisz widziec. Rozkmin sobie (...)
Dobrze zdaję sobie jak działają te substancję i mogę rozkminić bez problemu :) Bardziej piłem do tego, że w wątku tak łatwo rzucane są dawki i ktoś może na poważnie pomyśleć, że np. 300ug to mało i nie daj Bóg skończy się delegalami fajnych substancji:(
Ja jestem w huj Zaawansowany Tripowicz i szczerze dla mnie powtarzam dla mnie marnowaniem materiału jest wzięcie trzech kartonow AL-LADu na raz, czyli 450ug od znanego nam V
Jak inaczej można zrozumieć powyższe aniżeli chwalenie się rodem z wątków o userach żenionej amfy :P
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 13 / / 0
Ktoś wie jak z mocą blotterów od niemieckiego vendora, który ma w ofercie tylko blottery? Będzie to mój pierwszy trip na lizergamidach, z psychodelików próbowałem jedynie raz 2C-B sniffem ~10mg i bylo kozacko!
  • 216 / 12 / 0
Zamówiłem niedawno od kosmicznego vendora 4 blottery tej substancji. Dlaczego zamiast białego koloru są one dosyć ciemne? Czy tylko mi takie coś się zdarzyło? Wszędzie na zdjęciach w internecie są one białe jak śnieg i nie wiem co o tym myśleć
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 610 / 29 / 0
^Też zamawiałem jakiś miesiąc temu i były dosyć ciemne, białe na pewno nie :D ale jeszcze nie testowałem, może tylko taki sort się nam trafił
  • 236 / 32 / 0
Dwukrotnie zamawiałem i były szare, a na pewno nie śnieżnobiałe. Nadruk też chyba nie był tak wyraźny, jak na grafikach googli.
W każdym razie były aktywne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.