Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 8103 / 907 / 0
No właśnie klasyk.A @solventsmellover poszukuje czegoś co mu pobudzi kreatywność.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1180 / 399 / 0
ja poleciłem "Białą Wdowę", jakimś wielkim koneserem, który dużo odmian próbował - to nie jestem, więc niech inni też coś doradzą

(nie cytujemy posta tuż pod nim, tylko wstawiamy ^ i wszystko jasne - Jezus)
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
@spider321
Dokładnie, czekamy na wypowiedz się kogoś bardziej doświadczonego w temacie grassu :liść: i co do konkretnej odmiany sativy.
W wieku lat piętnastu
  • 163 / 26 / 0
01 sierpnia 2020heks1en pisze:
@solventsmellover pokazałbyś jakieś prace? ;p
Oczywiście, mój pierwszy olej :ręka:
https://pasteboard.co/JkoLCAf.jpg
  • 8103 / 907 / 0
@solventsmellover
Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, że to Jezus Chrystus
W wieku lat piętnastu
  • 1180 / 399 / 0
01 sierpnia 2020heks1en pisze:
@solventsmellover pokazałbyś jakieś prace? ;p
też bym chętnie zobaczył...
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
Oczywiście, mój pierwszy olej :ręka:
https://pasteboard.co/JkoLCAf.jpg
o kurwa ale odjazd robi mi teraz ;o
  • 766 / 50 / 1
Orientuje się ktoś jak działa hydrokyzyna do ganji?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 826 / 252 / 0
@solventsmellover po LSD (w sensie taka odmiana) robi'em muzyke, poza tym hejzy są ok do takich rzeczy
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 12497 / 2425 / 0
Obraz nie przypomina mnie zbytnio, ale jestem pod wrażeniem.
Zajebiście zrobiony efekt 3 wymiarów i w ogóle zajebiście : D Z czystym sumieniem walnąłbym sobie to na ścianie.

Co do kreatywnych odmian, to do głowy przychodzi mi Durban Poison. Nie ma za bardzo psychodeli - jest taka stymulacja umysłu przypominająca trochę mocną kawę (tudzież szybkie espresso).
Miałem go w zeszłym sezonie na outdoorze skrzyżowanego z Amnesia Haze auto i nadawało się świetnie do zwykłych, codziennych zajęć. Mi szczególnie dobrze szło po tym temacie sprzątanie i granie w kosza. Przy tej drugiej czynności większość odmian słabo się sprawdza, bo zaburzają w jakimś stopniu koordynację ruchową (ale frajda jest). Po tej krzyżówce jednak (która działała niemal jak czysty DP) motoryka działała bez zarzutu - nawet lepiej, niż na trzeźwo. Znosiła też zmęczenie i mogłem grać 5 meczów 1 vs 1 (do 11) pod rząd bez przerwy (normalnie wymiękam po 4).
Generalnie DP to wyjątkowa (wyjątkowo nietypowa) odmiana.

Ktoś polecał Sour Diesla - nie jestem pewny, czy to był właśnie on (czy może NY), ale to też jest dobra odmiana. Powoduje duże skupienie i komfort psychiczny. Stres znika od razu, nie ma natłoku myśli - dobra odmiana.
Zablokowany
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.