Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 8103 / 909 / 0
@Atropolamine
Mi nie chodzi o spłycenie działania tylko spotęgowanie stonera :alergia: .Dla osób z niska tolerancja 2 mg klonazepamu + bongo / blant czy co tam lubicie przytłacza jeszcze bardziej w kierunku sedacji a oczy jak u chińczyka. %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 144 / 12 / 0
o właśnie! jeśli ktoś się lubi ładnie ujebać i wyczilować w domku to zajebista sprawa
  • 2714 / 513 / 0
Generalnie nie powiedziałbym, że benzo spłyca działanie marii konopnickiej, po prostu je zmienia. Jest bardziej sedacyjnie, czill nieziemski, w dodatku nie istnieje coś takiego jak "krzywa faza" czy "lęki" po mj - nawet w dużych dawkach. Dizepam + mj to chyba ulubiony mix, mięśnie są zajebiście rozluźnione.

Piszę to z perspektywy osoby nie wjebanej w benzo, generalnie nie lubię nawet benzo solo, ale benzo + mj to zupełnie inna bajka. Od czasu do czasu można, byle nie za często.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 144 / 12 / 0
PSYCHODELICZNE działanie jak najbardziej spłyca i dlatego niektórym (głównie fanom sativek) nie będzie się podobać coś takiego
  • 8103 / 909 / 0
31 lipca 2020UltraViolence pisze:
w dodatku nie istnieje coś takiego jak "krzywa faza" czy "lęki" po mj - nawet w dużych dawkach.
No co Ty pierdolisz :uwaga: .Wiele osób którym trawka :liść: nie podpada bo właśnie maja ``krzywa fazę`` czy ``lęki``.
Ja jestem tego przykładem, blant :skret: na dwóch i dziwne wkrętki że się ze mnie śmieją, że wszyscy się patrzą na mnie do tego dochodzą lęki przed ludźmi.Wiec trawka wbrew pozorom nie jest taka bezpieczna.
Dodam rze mam F 20.0, ale przed choroba miałem podobne jazdy tylko trochę słabsze.
W wieku lat piętnastu
  • 2714 / 513 / 0
No przecież napisałem, że benzo eliminuje te efekty krzywej fazy czy lęki...
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 3195 / 906 / 5
@UJebany
Chodziło o lęki/krzywe fazy po benzo+trawka. Że ich właśnie nie ma wtedy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1180 / 399 / 0
moim zdaniem, na podkładzie z benzo to trzeba więcej przyjarać, żeby poczuć fazę, ale to w sumie oczywiste %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
@spider321
Jak dla mnie na klonie 2 mg 3-4 porządne buchy zajebawszy ostro.STONER murowany. :zombie:
Lepiej łączyć ze słabszymi benzo typu estazolam, Bromazepam, diazepam - ale też nie można przesadzić bo odpadniemy z gry przed wcześnie.
W wieku lat piętnastu
  • 1180 / 399 / 0
@UJebany - ja nie raz jarałem po rolce 5mg, czy 10 mg(nie mam tolerki), ale co najwyżej mix średni, - że tak powiem, to już bardziej mi podchodziła faza po - jednym, dwóch browarach i do tego jedna, dwie fifki
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).