Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
GBL to nie jest używka co się bierze raz i wrzuca nie wiadomo ile bo kończy się to zgonem(sen)/struciem :wall:
po 3-4 dniach dopiero zaczynasz kumać o co tu chodzi w ten substancji
Dawno nie polewałem, chyba czas na zakupy.
Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.
Każdy post dzieli duszę w pół.
Na twoim miejscu odstawiłbym używki w ogóle.
Tylko, że wcześniej tak mi się nie działo raczej, a raptem pojawiła się reakcja uczuleniowa?
I jeszcze mam coś takiego jak blokada do robienia konstruktywnych rzeczy. Zajmuję się tyko jakimiś pierdołami totalnymi, a nawet sama myśl o zrobieniu czegoś pożytecznego wywołuje złe samopoczucie, a próba robienia tego czegoś to już zwała totalna.
Co do drugiego akapitu to zaparszam do działu anhedonia.
Przesada, faza hujowa, bo muląca, na prawdę nic specjalnego a 2 dni zwały że bym tylko leżał i osłąbienie i ból głowy (paracetamol pomógł). Do tego na zwale jak zaczynałem cos robić pożytecznego to od razu jakby mi ktos samopoczucie regulował gałką w dół.
Obserwacje kliniczne sugerują, że gamma-hydroksymaślanu (GHB) chroni komórki nerwowe przed śmiercią...
przypominam ze alkohol niszczy komorki nerwowe, niby dwie podobne substancje o dosc podobnych dzialaniach a wplyw na organim tak rozny , alkohol dziala destrukcyjnie a ghb wrecz odwrotnie, ale to ghb ten zly...
dziekuje dobranoc
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.