Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
GBL to nie jest używka co się bierze raz i wrzuca nie wiadomo ile bo kończy się to zgonem(sen)/struciem :wall:
po 3-4 dniach dopiero zaczynasz kumać o co tu chodzi w ten substancji
Dawno nie polewałem, chyba czas na zakupy.
Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.
Każdy post dzieli duszę w pół.
Na twoim miejscu odstawiłbym używki w ogóle.
Tylko, że wcześniej tak mi się nie działo raczej, a raptem pojawiła się reakcja uczuleniowa?
I jeszcze mam coś takiego jak blokada do robienia konstruktywnych rzeczy. Zajmuję się tyko jakimiś pierdołami totalnymi, a nawet sama myśl o zrobieniu czegoś pożytecznego wywołuje złe samopoczucie, a próba robienia tego czegoś to już zwała totalna.
Co do drugiego akapitu to zaparszam do działu anhedonia.
Przesada, faza hujowa, bo muląca, na prawdę nic specjalnego a 2 dni zwały że bym tylko leżał i osłąbienie i ból głowy (paracetamol pomógł). Do tego na zwale jak zaczynałem cos robić pożytecznego to od razu jakby mi ktos samopoczucie regulował gałką w dół.
Obserwacje kliniczne sugerują, że gamma-hydroksymaślanu (GHB) chroni komórki nerwowe przed śmiercią...
przypominam ze alkohol niszczy komorki nerwowe, niby dwie podobne substancje o dosc podobnych dzialaniach a wplyw na organim tak rozny , alkohol dziala destrukcyjnie a ghb wrecz odwrotnie, ale to ghb ten zly...
dziekuje dobranoc
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.