Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 459 / 44 / 0
Aha no to niby nie mało ale nie ma lipy . Pozdro
  • 61 / 5 / 0
to mozliwe ze alpra powoduje mega oslabienie wyczerpanie zawroty glowy itd. a nawet zaburzenia zwieraczy po dlugim stosowaniu, zaburzenia zoladkowe, oddechowe lub cokolwiek z tych(ponad rok?) bo ogolnie umieram a lekarze maja to gdzies. zbankrutowalem chodzac po lekarzach miesiacami a teraz nie jestem w stanie w ogole juz nawet zyc nie mowiac o funkcjonowaniu jedzeniu oddychaniu normalnie. agonia jest nie do zniesienia. niedlugo padne albo nie wiem co zrobie. sadze ze na 99% nie ma zwiazku tak pytam dla pewnosci bo mi wmawiaja somatyzacje gdy umieram fizycznie
  • 3212 / 545 / 0
09 lipca 2023blokowiska666 pisze:
09 lipca 2023konsi93 pisze:
@Rs3mati
Chłopie jak ty na nerwice suplementujesz kofeine to słaby z Ciebie doradca. Odstaw ją bo ona potęguje lęki. Kolega Ci dobrze doradził. W zamian za to duże dawki wit z grupy B
monsterek, 2mg alpry i pozniej fillizanka kawy i papieros i lęki na poziomie 0.
A potem wracają że zdwojoną siła i szukac innych uspokojaczy i SSRI.
I koło się kręci. Mozna tak w sumie latami tylko potem odstawienie nie jest typowym detoxem a uczeniem się od nowa życia w codzienności z długim skrętem.

Imo ziołowa suplementacja to dobra sprawa, teraz planuje zejść na 0mg diazepamu. Dam sobie czas do końca miesiąca z ziołowa komponentom (Ahwaganda m.in faktycznie dużo daję)

Jak się nie uda to trzeba będzie wrócić do magika po pregabalinke i SSRI na to spierdolenie umysłowe. Chociaż wolałbym tego uniknac bo to kolejne miesiące leczenie i potem znowu odstawka i obudzenie w trzeźwości.
Zaleczanie problemu tak zwane.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3212 / 545 / 0
11 lipca 2023mobius pisze:
to mozliwe ze alpra powoduje mega oslabienie wyczerpanie zawroty glowy itd. a nawet zaburzenia zwieraczy po dlugim stosowaniu, zaburzenia zoladkowe, oddechowe lub cokolwiek z tych(ponad rok?) bo ogolnie umieram a lekarze maja to gdzies. zbankrutowalem chodzac po lekarzach miesiacami a teraz nie jestem w stanie w ogole juz nawet zyc nie mowiac o funkcjonowaniu jedzeniu oddychaniu normalnie. agonia jest nie do zniesienia. niedlugo padne albo nie wiem co zrobie. sadze ze na 99% nie ma zwiazku tak pytam dla pewnosci bo mi wmawiaja somatyzacje gdy umieram fizycznie
Niestety tak, z tymi wieraczami to problem się pogłębia, do tego dochodzą mocne zaparcia.

Zawroty głowy i przymulka to norma ale wraz tolerancja to wszystko działa bardziej w tle, ciężko dostrzec u osób trzecich działanie, a pewność siebie i godmode rośnie. Ale uboki oczywiście zostają i do tego dochodza stany depresyjne (coś benzo majstruje w serotoninie) i no jak ktoś ma skłonność do zaburzeń nerwowych bardzo szybko rosną dawki.

Najlepszym rozwiązaniem jest zmiana tego na diazepam. Trochę kosztowna no ale jak inny wybór to detoks gdzie mozna zeswirowac na skręcie, to lepiej tak niż wykańczać się mocniejszymi benzo.
Cel to jednak z nich zejść, chociaż tak wygodnie jest je brać bez końca - gdyby tylko nie to powolne umieranie.

Ogólnie zazdro osobom ktore potrafią brać dawkę 1mg okazyjnie, ja proponuję każdej tej osobie wziąć pod uwagę że jeśli nastąpi zmiana tolerancji z 1 do 3 to lepiej zrobić dłuższy detoks bo potem po roku dwóch już może być ciężko.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 199 / 16 / 0
Mam Alpre 0,5mg czyli słabiutką. No i do tego Clonazepamum 2mg. Można to mixować? Np. po wrzuceniu 1 tabsy Alpry gdy niewiele sie dzieje dorzucić pół tabletką Clona czyli 1mg.
Ma ktoś jakieś doświadczenia w takich mixach? Ma to sens???
Fatal Error.
  • 2 / / 0
Brałem se po 2.5-3mg alpry działała przez kilka dni po długim detoksie i całkiem fajnie podziałało, w szczególności z mixem piwka czy 2 i po tych kilku dniach odwaliło mi i wziąłem 8mg łącznie bo dokładam i dokładam i nic :halu: . Może to efekt fałszywej trzeźwości? Miał ktoś tak kiedyś?? Może klony bym poczuł. Co sądzicie? Wątek aktywny i dużo osób wprawionych to może ktoś pomoże
  • 425 / 50 / 0
12 lipca 2023pomasujplecki pisze:
09 lipca 2023blokowiska666 pisze:
09 lipca 2023konsi93 pisze:
@Rs3mati
Chłopie jak ty na nerwice suplementujesz kofeine to słaby z Ciebie doradca. Odstaw ją bo ona potęguje lęki. Kolega Ci dobrze doradził. W zamian za to duże dawki wit z grupy B
monsterek, 2mg alpry i pozniej fillizanka kawy i papieros i lęki na poziomie 0.
A potem wracają że zdwojoną siła i szukac innych uspokojaczy i SSRI.
I koło się kręci. Mozna tak w sumie latami tylko potem odstawienie nie jest typowym detoxem a uczeniem się od nowa życia w codzienności z długim skrętem.

Imo ziołowa suplementacja to dobra sprawa, teraz planuje zejść na 0mg diazepamu. Dam sobie czas do końca miesiąca z ziołowa komponentom (Ahwaganda m.in faktycznie dużo daję)

Jak się nie uda to trzeba będzie wrócić do magika po pregabalinke i SSRI na to spierdolenie umysłowe. Chociaż wolałbym tego uniknac bo to kolejne miesiące leczenie i potem znowu odstawka i obudzenie w trzeźwości.
Zaleczanie problemu tak zwane.
Zauważyłem też że tauryna coś tam daje ale biorę jakieś 5-7g czasami nawet 15g czyli niby trochę więcej niż zalecają. Ogólnie z tymi antydepami to problem był taki ze nawet te najbardziej "aktywizujące" usypiały a pregabalina nie dosc ze nie leczyla to i oglupiala a jak tu człowiek ma nie popaść w depresję jak nie ma siły nawet wstać z łóżka, suple na siłkę dają trochę siły a jak od rana coś robisz to później już jakoś tak cały dzień do tego łóżka nie wracasz i jakos tak masz wiecej siły do życia, może chwilami delikatne stany depresyjne czy lękowe są ale to już nie to co kiedyś i wiem jak sobie z nimi radzić. Chociaż jest to raczej dowód anegdotyczny, innemu siłka może nic nie dać a innemu zaszkodzić, po prostu widząc że praktycznie żadne antydepy nie działają na własną rękę zacząłem szukać innego rozwiązania a jak problem powróci to zamówię omke a nie wizytę u konowała który widząc że zwykle antydepy mi tylko szkodzą to dalej mi je wypisywał a clony kazał odstawić ct bo nie znal tego lekarza co to mi je wcześniej wypisywal pomimo ze recki pokazywalem a w porownaniu do alpry sa strasznie szkodliwe xdd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 16 / 0
POWTARZAM pytanko. Dosyć istotne dla mnie ( a może i nie tylko). Mam Alpre 0,5mg i Clonazepamum 2mg czyli tak jakby okolo 4x silniejsza od 0,5mg Alpry. Może to mixować? Żreć razem? Czy odpada mimo że oba bodchodzą pod benzo co wiadome...
Fatal Error.
  • 2225 / 377 / 0
Klon ma podziałkę na 4, więc weź jak chcesz testować taka samą ilość alpry co klona.
  • 1532 / 196 / 0
można to łączyć razem .
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".