na przyszłość rozwijaj bardziej posty - nv13
@nv13 poprzednie moje dwa posty rozwijają temat w pełni, mowa jest o łączeniu trzech różnych mechanizmów przeciwbólowych, a przedmówca mówi, że nie działają na niego pojedyncze leki, przecież trzeci raz nie będę pisał tego samego.
Stara gwardia? Ta wylewna czy ta milcząca? Z tych pierwszych to nie wiem czy ktokolwiek został tu.
Ja lekarstwo od Uni w tabletkach na przestrzeni lat przyjmowałem różnorako.
Zostało jednak na ulotkowym połykaniu w towarzystwie czegoś do jedzenia jak da radę, a jak nie to wodą popijam i tyle.
Ciężko odmówić sobie czegoś co się lubi:/
Pozdrawiam nową gwardię i starą gwardię oraz wszystkich innych czytelników tego medium!
Twój pomysł na stosowanie 3 leków o różnych mechanizmach działania jest interesujący i pewnie kiedyś tak spróbuję.
Nadal jednak ciekawi mnie wasza opinia na temat potencjału przeciwbólowego kodeiny.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Kumplowi mowie po co Ci ta kurierka jako przewoznik . Ani wolnego ani nic, bo jak busa nie podstawisz to kary
Robi po 10 h
Paczki niby do 30 a ludzie po 40 wysylaja
Windy nie ma
Drugi robi w Carefur
To tam ma same duze paczki typu 8 zgrzewek wody
Co mu z tych 6 tys jak kregoslup siadzie
Co to znaczy ze na trampie sie szybko czlowiek zajedzie ?
Chodzi o watrobe?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Tramca prawie nie biorę bo gówno daje, czasem tylko od mamy wezmę tabletkę 75 mg z paracetamolem.
Póki to możliwe nie chcę brać na stałe opio na ból, ale kiedyś chcę sprawdzić jaka dawka kody będzie pomagać. Zastanawiam się co zrobi moja lekarka jak zacznę na dobre marudzić o plecach, na razie powiedziała że skoro nawala mi żołądek nic mi nie da, ale mam sobie poćwiczyć w domu to przejdzie:))
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.