Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
A więc - Jak zrobić maczankę na a-pvp? :)
Zrobić zwykłą maczankę potrafię, czyli aceton + substancja + podkład...
Natomiast jak to jest z a-pvp? Wsypujemy po prostu tak samo a-pvp do całej tej mieszaniny jak kanabinoid, czy należy coś jeszcze zrobić?
I jeżeli wystarczy tylko wsypać a-pvp z samary do mieszaniny acetonu z kanabinoidem i podkładem, to ile mg wsypać tego a-pvp, np. jeżeli zrobię maczankę z BB-22 w proporcji 1:30 ? Tak, żeby poczuć tylko lekką stymulację tą alfą? :)
Pozdrawiam :)
Ja bym to zrobił tak, że na każdy gram dałbym max 5mg alfy. Jeśli będzie za słabo, następnym razem zrobisz mocniejszą. Nie ryzykuj. Przecierasz szlaki ;)
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dokładnie chodzi mi o suszenie w stylu, suszarka na ciepły podmuch, odległość spora, taka że maczanka będąca w misce nie unosi się bądź nie fruwa.Tylko jest lekki powiew który zabiera opary acetonu i przyśpiesza proces wysuszania.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.