Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 382 / 7 / 0
Zadałem to pytanie w innym temacie, ale zadam je tutaj jeszcze raz, bo pewnie szybciej ktoś odpowie :)

A więc - Jak zrobić maczankę na a-pvp? :)

Zrobić zwykłą maczankę potrafię, czyli aceton + substancja + podkład...

Natomiast jak to jest z a-pvp? Wsypujemy po prostu tak samo a-pvp do całej tej mieszaniny jak kanabinoid, czy należy coś jeszcze zrobić?

I jeżeli wystarczy tylko wsypać a-pvp z samary do mieszaniny acetonu z kanabinoidem i podkładem, to ile mg wsypać tego a-pvp, np. jeżeli zrobię maczankę z BB-22 w proporcji 1:30 ? Tak, żeby poczuć tylko lekką stymulację tą alfą? :)

Pozdrawiam :)
  • 397 / 3 / 0
Też myślałem o maczance z a-pvp. Na maksa uważaj, wiesz jaka ta substancja jest. Poza tym, jeśli przy paleniu działanie jest podobne do podania iv, to łojezu, lepiej daj za mało niż za dużo, bo zrobisz sobie albo komuś krzywdę. Robisz tak samo, czyli wsypujesz i nasączasz.

Ja bym to zrobił tak, że na każdy gram dałbym max 5mg alfy. Jeśli będzie za słabo, następnym razem zrobisz mocniejszą. Nie ryzykuj. Przecierasz szlaki ;)
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Ile podkładu na 5g BB-22 ? Wcześniej paliłem AM-2201, tylko teraz już jestem po przerwie ponad miesiąc bez kanna. Amkę robiłem od 1:50 do 1:40 i mi starczało.
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 1628 / 198 / 0
5:130 to jak 1:50 aemki
5:100 to jak 1:40 aemki

Ja tam bym robił 5:100 i palił ostrożnie po prostu. :-)
  • 49 / / 0
Tak zrobię :) jestem ciekawy efektu działania, czy BB-22 jest o niebo lepsze of amki :cheesy:
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 2717 / 515 / 0
Jest, uwierz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2 / / 0
Witam. Trochę przykombinowałam ostatnio w kwestii podkładu do AMki, nie miałam wiele tytoniu na zbyciu, kasy też nie za bardzo, więc posłużyłam się tym, co wynalazłam w szafce z ziołami - stokrotka, ślaz (kupione kiedyś kiedyś dawno temu w zielarskim), mięta i dziurawiec zbierane własnoręcznie latem. tytoniu dałam też, ale większość tej dzikiej mieszanki stanowiły w.wym ziółka. Efekt koncowy ciekawy, nie śmierdziało trupem podczas palenia, łagodne dla gardła i udało mi się uzyskać miły, troszkę jakby miodowy smak całości. No i estetycznie wyglądało, kwiatki stokrotki zwłaszcza ;) Polecam, bo fajnie pachnie, smakuje i wygląda.
  • 49 / / 0
Czy suszyliście kiedyś podkład suszarką ? Czy przy takim sposobie suszenia traci on na mocy ?

Dokładnie chodzi mi o suszenie w stylu, suszarka na ciepły podmuch, odległość spora, taka że maczanka będąca w misce nie unosi się bądź nie fruwa.Tylko jest lekki powiew który zabiera opary acetonu i przyśpiesza proces wysuszania.
  • 2717 / 515 / 0
Ja zawsze używam suszarki, strat w mocy nie zaobserwowałem.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 49 / / 0
BB-22 zrobione 5:100 i powiem tylko tyle, że najlepszy kana jaki paliłem, dobre ujebanie po 1 lufie i do tego czas działania 3h ; D teraz zarzucony piracetam i można wrócić do nauki ; D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.