Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
A więc - Jak zrobić maczankę na a-pvp? :)
Zrobić zwykłą maczankę potrafię, czyli aceton + substancja + podkład...
Natomiast jak to jest z a-pvp? Wsypujemy po prostu tak samo a-pvp do całej tej mieszaniny jak kanabinoid, czy należy coś jeszcze zrobić?
I jeżeli wystarczy tylko wsypać a-pvp z samary do mieszaniny acetonu z kanabinoidem i podkładem, to ile mg wsypać tego a-pvp, np. jeżeli zrobię maczankę z BB-22 w proporcji 1:30 ? Tak, żeby poczuć tylko lekką stymulację tą alfą? :)
Pozdrawiam :)
Ja bym to zrobił tak, że na każdy gram dałbym max 5mg alfy. Jeśli będzie za słabo, następnym razem zrobisz mocniejszą. Nie ryzykuj. Przecierasz szlaki ;)
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dokładnie chodzi mi o suszenie w stylu, suszarka na ciepły podmuch, odległość spora, taka że maczanka będąca w misce nie unosi się bądź nie fruwa.Tylko jest lekki powiew który zabiera opary acetonu i przyśpiesza proces wysuszania.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.