Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Lyrica to pregabalina i nie wiem dlaczego tylko ten JEDEN może pomóc.
W chorobie opiatowej Lyrica może pomóc nie więcej niż klasyczne benzo, a nawet i mniej niż taki klon.
Grunt że udało Ci się wyzerować. Ja znam jak na razie 4 osoby takie które się zzerowały i trzymają się już jakiś dłuższy czas. Tych co próbowali i nie wyszło to nawet nie znam liczby. Każdy przechodzi to indywidualnie. Spokojnie schodzić, bez pośpiechu, nikt nikogo chyba nie goni.
Najważniejsze, ze córeczka urodziła sie bez skreta, dzis ma 6 lat i dzieki Bogu wszystko jest "si" /odpókac w niemalowane/
A co do wyzerowania sie w Poznaniu - dwie dziewczyny trzymaja sie już dobre kilka lat. Zapewne były tez inne osoby - nie wszystkich sie zna.
dwa miesiace po narodzeniu coreczki - ja również wróciłam na program....
Powód - 1 - nie mogłam karmic piersia, powód - 2 - zostawił nas ojciec dziecka
Dla bezpieczenstwa mojego i córeczki wróciłam na program i terapie....
Cóż ktos powie - zawsze znajdzie sie powód.
Takze zadna ze mnie bohaterka, tylko czyste sumienie, ze córeczka urodziła sie bez objawów absty...
A ja na programie po dzis dzien.
Chodzisz na terapie - kolejny plus. Wybrałaś dobrze i MĄDRZE.
A jeżeli nie możesz żyć bez opiatów, cóż, tak bywa ( warto usiąść i w skupieniu zajrzeć w swoje wnętrze i bez fałszywego wstydu, przyznać, czy tak jest), to spróbować zawalczyć w Poradni Leczenia Bólu.
P.S. Nie wiem, czy wiesz, ale w PLB też mogą przepisać metadon.
P.S.2 Poza tym, dziewczyno, zastanów się, czego naprawdę chcesz. Z jednej strony program, a z drugiej potrzebujesz wiedzy, na temat niektórych elementów produkcji odpału.
Czy naprawdę wiesz, czego pragniesz?
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.