Może ktoś testował?
Podobno tworzy jakąś warstwę ochronną i chroni przed podrażnieniem żołądka, tylko pytanie, czy może się to sprawdzić i ktoś z was to testował i czy nie powoduje upośledzenia wchłaniania kody. Może spróbuję.
Myslicie ze to wina sulfogwojakolu w polaczeniu z cytrusami? Nigdy wczesniej sie tak nie zdarzylo ale nie dziwota po 5 latach brania thio ze sa skutki uboczne.
Od teraz robie tylko ekstrakcje antka, pierdole to
Lepiej od antka kupić nurofen plus, ekstrakcja jest dziecinnie prosta i szybsza.
Dzieki ze mi przypomniales o istnieniu tego leku
Na ta reakcje histaminowa dostalem bilastyne i pomaga, ale na sorze dodatkowo steroidy. Bilastyne mam w domu.
Swoja droga sprawdzam tez jak to dziala z kodeina, aktualnie przyjalem z pol godziny temu 40mg bilastyny, teraz 150mg kodeiny i 1mg alprazolamu.
Skoro da się w domu dosłownie w szklankach i garnku zrobić z morfiny herę to może tutaj też jakiś patent jest ? Wiadomo, że czysta kodeina z Antidolu raczej nigdy nie będzie (bo zostaje masa tabletkowa i paracetamol), ale można pomyśleć nad tą kwestią.
Teraz spojrzałem na wiki i mnie olśniło - może DHC da się zrobić z kody ? Wystarczyłoby wywalić H3C z lewej strony, zastanawiam się tylko jak z CH3 z drugiej strony cząsteczki. DHC dłużej działa, można aplikować doustnie i ma większy potencjał do noddingu.
A piszę to w tym dziale, bo z chemii to jedynie metkata i heroinę z morfiny potrafię zrobić, z działem Syntezy mam niewiele wspólnego i ciężko mi coś z niego zrozumieć.
Tak po krótce mogę Ci napisać. O heroinie z kodeiny raczej można zapomnieć. Bo kodeina zawiera metyl czyli owe CH3 i o ile dysponujemy wieloma środkami metylującymi to demetylacja to już trudniejsza sprawa. Sam nie mam pojęcia jak to się robi akurat. Pozostaje droga do estrów kodeinowych. Acetylokodeina wywołuje drgawki więc ten ester odpada. Ale można używać wielu bezwodników, czasami nawet kwasów. Trzeba poszukać, nikokodeina (ester bezwodnika nikotynowego) jest podobnież fajna, ma długą historię bo zsyntezowano ją w 1904 roku. Chyba estry bezwodników cynnamoilowego (cynamonowego?) są najmocniejsze i potrafią być mocniejsze niż fentanyl.
oksykodon to najpierw utlenienie do 14-hydroksykodeinonu. No zerknij se do działu syntez. Najpopulerniejszy temat w depresantach, przepis Jona.
@furyofpatientmanv2 robisz tak samo, ale jest o wiele bezpieczniej, bo ibuprofen w zimnej wodzie się rozpuszcza w tak znikomej ilości, że nawet robiąc ekstrakcję na odpierdol będziesz go mieć w gotowym naczyniu mniej niż zawiera jedna tabletka. No i szybciej, bo można pominąć ten etap z lodówką, jak się dobrze zamieszało. Jedyny minus, że się trudniej kruszy od Antka.
20 lutego 2025Amunicja pisze: Teraz spojrzałem na wiki i mnie olśniło - może DHC da się zrobić z kody ? Wystarczyłoby wywalić H3C z lewej strony, zastanawiam się tylko jak z CH3 z drugiej strony cząsteczki. DHC dłużej działa, można aplikować doustnie i ma większy potencjał do noddingu.
Ale do czego konkretnie pijesz? Stworzenie oksykodonu z kodeiny to nie jest nic ekstremalnie trudnego. To dwustopniowa reakcja o ile się nie mylę (dla porównania stworzenie morfiny od zera wymaga 26 etapów)
A estryfikacja to dokładnie ten proces którym tworzy się heroinę. kodeinę również można estryfikować.
Mało tego są estry morfiny które są silniejsze od heroiny, nie wymagają tak egzotycznych odczynników jak bezwodnik octowy. Ale z jakiegoś powodu spotykane raczej w domowych syntezach 'dla siebie'.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.