Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 28 / 3 / 0
Witam, mam pytanie dotyczące tego czy alprazolam wchodzi w interakcje z kwetiapina i kwasem walproinowym (depakine) w sposób zagrażający zdrowiu?
czytam ksiazki od tylu aby byc krok przed wszystkimi
  • 4913 / 856 / 0
@Frytens Nie, spokojnie można brać alpre. Po prostu dostosuj dawkę alpry odpowiednio do swojej tolerki trzeba trochę zmniejszyć. Bo nasili sedujace działanie kwety i walproinianu więc może być duży muł.
  • 55 / 7 / 0
@Frytens myślę, że alprazolam na pewno będzie nasilał działanie przeciwdrgawkowe kwasu walproinowego i mogą one wręcz uchronić przed ew. zespołem pozapiramidowym po kwetiapinie, czyli np. przed drgawkami, zesztywnieniem mięśniowym itd. ja sama biorę codziennie 450 mg kwasu walproinowego, a doraźnie przy atakach paniki biorę alprazolam 1mg i wszystko jest ok.
  • 28 / 3 / 0
Alpre zamierzam zastosować rekreacyjnie, ciekawi mnie jaka dawka na pierwszy raz będzie ok, czy np 1 xanax 2mg może coś zdziałać?
  • 55 / 7 / 0
@Frytens rekreacyjnie na pierwszy raz 2 mg albo 2,5mg najlepiej
  • 348 / 264 / 0
@Frytens zacznij od 1 mg, bo zawsze da się dorzucić a przesadzić łatwo. złota zasada brania czegokolwiek. i pamietaj ze to uzaleznia nawet nie wiesz kiedy
null
  • 28 / 3 / 0
Dzięki za rady, zrobię wszystko co w mojej mocy żeby się uchronić od uzależnienia, a traktuję to jako doświadczenie bo jestem empirykiem substancji psychoaktywnych :D
  • 184 / 7 / 0
Aaa, jak tak to nie ma o czym gadać - reszta tutaj zaczęła z zamiarem uzależnienia się ;)
  • 6 / / 0
Witam. Dostałem receptę od rodzinnego, który zna się na psychotropach jak świnia na gwiazdach. Poprosiłem o amitryptyline i klasycznie alprazolam. Na necie wyczytałem, że wchodzą w interakcję, ale tego nie czuję, może dlatego że nadużywam alpry. Jak myślicie, będzie okej, czy narobię sobie kuku?

Poprawiono nazwę - 909
  • 425 / 50 / 0
Na nowej płycie że słoniem paluch nawinął ze niby xanax z wódą sieje spustoszenie, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jakie? To już nie pierwszy raz jak ktoś mówi że benzo+alko=ZUOO a przez całe wakacje stosowałem taki wlasnie mix a substancje się zajebiscie uzupelnialy
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."