Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / / 0
A skąd mamy to wiedzieć, zalezy jaka masz tolerancje oraz sort, bo alfy roznie klepia. Krysztal jest bodajże troche slabszy, mozesz zaczac od podania np 10-15mg i zwiekszac w miare potrzeb.
  • 195 / 2 / 0
Ja oralnie biorę 30mg. Zapewnia to 2h bardzo ogarniętej stymulacji umysłowej, bez nadpobudliwości fizycznej. Tolerancja przy podaniu oralnym z suplementacją, dobrym odżywianiem i snem, idzie w górę bardzo wolno ;)
  • 23 / / 0
Przestrzegano przed ta substancja iż potrafi tyrać jak szmata jednak nie posluchałem. Po 5 dniach wysiadłem mając stany psychotyczne (slyszałem głosy za plecami momentami krzycząc by przestały szeptać, widziałem nieistniejące postacie w odbiciach), zaciśnięta gębe jak nigdy po niczym bo jedyne co umialem powiedzieć to tak/nie/no. Przedmioty momentalnie potrafily zmienic sie w żywe (w kurwe realne odczucia pomimo świadomości że to fake) do tego stopnia że człowiek wariował myśląc czy to nie moment by pomoc sobie u specjalisty. Jedno jest pewne - przesadzałem z dawkami okrutnie i żałowałem potem tego tygodnia tyrani w dochodzeniu do siebie a raczej odzyskiwaniu własnego ja (autentycznie czułem się pusty w sobie). Podsumowujac nie wiedziałem już czy to sen czy jawa oraz mam nauczke by sie stosować do tego jak ktoś ostrzega o przypadkach gdzie ludzie trafiali do wariatkowa po takich akcjach.
  • 3 / / 0
Zawsze mialem problem, zeby dobrze odmierzyć wiec zapytam ; Jak wyglada 30 mg kreska pvp "sniegu"?
  • 348 / 9 / 0
do ważenia polecam wagę a nie forum. :old:

Mniej więcej 25-30mg to nabicie lufki od węższej strony moim sortem i moją lufką. Kamyczki mam w wadze od 15mg do 687mg.
  • 1709 / 11 / 0
Wy tutaj podajecie, że 30mg jest dużo a w wątku http://hyperreal.info/talk/alfa-aminoke ... 32336.html pisze o 100mg.
  • 211 / 1 / 0
Możliwe, że ktoś z bardzo wyrobioną tolerancją ładuje 100 mg, ale przeciętny użytkownik po takich ilościach może mieć kłopoty. Ktoś z forumowiczów ładował takie ilości jednorazowo?
  • 1 / / 0
Rubens De Falco - powiem ci tak , kolezka zaaplikowal tradycyjna metoda ok. 100mg i siedział godzine na kiblu i potargany był strasznie... ja osobiście stestowalem 50 mg mieszając z bodajże penedronem ok. 125 mg i bufedronem 125mg. oczywiście apvp wjechalo na koniec efektem w plenerze było ciagle paranoje ze zachwile podjada psy albo takie tam.. samo 50mg apvp mysle ze dobra dawka żeby dowiedzieć się co i jak z tym apvp :D
siemasz jak się miewasz m jak melanż. sieeeema .
  • 195 / 2 / 0
Dodatkowo to zestawienie było pisane w czasie gdy alfa dopiero pojawiała się na polskim rynku. Patrząc na opisany tam czas działania 3-5h, należy raczej ostrożnie podchodzić do tych danych.
  • 348 / 9 / 0
50mg wapo naraz, 120 sniff, czy 100+150NEB też sniff i 150+350NEB p.o., spoko, żyje. oczywiście nie naraz. w odstępach czasowych, ale szału nie zrobiło, wkurwiło, że słabo i jeszcze spóźniłem się do pracy bo turbonieogarnięcie złapało godzinkę po ostatniej aplikacji, a 45min przed wyjściem xD

Aj, może sypnę, namówiliście mnie. xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Spotkanie z Ministerstwem Sprawiedliwości: realna szansa na depenalizację?

14 stycznia 2026 r. przedstawiciele Wolnych Konopi spotkali się z najbliższymi współpracownikami Ministra Sprawiedliwości Waldemara Żurka, by porozmawiać o pilnej potrzebie depenalizacji posiadania niewielkich ilości marihuany. Spotkanie trwało aż godzinę i dwadzieścia minut – co, jak na taką rangę rozmów, jest wyjątkowo długim i jak się okazało konstruktywnym czasem. Ustalono, że kanał komunikacji z ministerstwem zostaje otwarty i będzie kontynuowany w celu dalszych prac.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.