Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 198 / 0
UltraViolence pisze:
normalne podkłady powinny się grzać tak 1-2min a akurat testowałem hawane wcześniej i już wiedziałem że po 30sec jest gotowa. Nie wiem co mi strzeliło do łba żeby ustawić na 2min, całą kuchnie musiałem wywitrzać a smród w mikrofali trzymał przez 3tyg %-D
Jeżeli chodzi o ten post to w tym wypadku podkład się spalił/zagotował/cokolwiek. Aceton jest tak lotny, że nie zostawia po sobie nigdzie zapachu. :-)
  • 44 / 2 / 0
@artur019

Co Ty, jak kiedyś raz jedyny zrobiłem z acetonem to jebało to tak że trzeba było kropić aromatem do ciasta :) a i tak każdy pytał po tygodniu czemu jebie benzyną -nigdy więcej acetonu. spirytus jest ok wystarczy go czasem podgrzać jeśli się kannabinoid nie chce rozpuścić
Ostatnio zmieniony 01 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 59 / / 0
ja polecam jako podkład konopie włóknistą dym ładnie wchodzi nie gryzie w gardło i nie nudzi się
  • 382 / 7 / 0
Można gdzieś ją dostać, kwiatostany wysuszone? Czy rozsiać nasiona po okolicy i czekać aż wyrośnie? ;-)
  • 245 / 2 / 0
aceton jest lotny i tak jak ktoś już tu pisał,niema szans żeby tak długo jebało. a co do konopi włóknistych to są one chujowe w smaku
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 382 / 7 / 0
Ale jakby ktoś chciał pogonić troszkę tego jako dobrze klepiącą samosieję, to się nada %-D
  • 150 / 3 / 0
Wam też spirytus strasznie wysusza podkład? Robiłem maczankę na 40 g tytoniu do skręcania papierosów, i, pomimo zamknięcia strunowego, w paczce mam jakieś 10g pyłu. Jestem przyzwyczajony do skręcania z wilgotnego tytoniu, więc taki stan rzeczy mi średnio odpowiada. Nic się nie stanie jeśli spryskam tytoń mieszanką wody i gliceryny?
  • 359 / 10 / 0
Pryskaj spokojnie,co by się miało stać ? kanna są nie rozpuszczalne w wodzie, gliceryna też nie zaszkodzi
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 59 / / 0
aha5g to pewnie paliłeś majeranek jakoś umnie ludzie palą na siejce i nawet jedna osoba stwierdziła że lepiej dym wchodzi i mniej gryzie niż po normalnej bace
  • 1 / / 0
witam mam juz dosyc duza tolerancje palac orginalnego concreta lufa mi nie starcza.mam 1g am2201 na ile podkladu proponujecie to zrobic zewby po lufie byl ogien ??
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.