Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 199 / 0
UltraViolence pisze:
normalne podkłady powinny się grzać tak 1-2min a akurat testowałem hawane wcześniej i już wiedziałem że po 30sec jest gotowa. Nie wiem co mi strzeliło do łba żeby ustawić na 2min, całą kuchnie musiałem wywitrzać a smród w mikrofali trzymał przez 3tyg %-D
Jeżeli chodzi o ten post to w tym wypadku podkład się spalił/zagotował/cokolwiek. Aceton jest tak lotny, że nie zostawia po sobie nigdzie zapachu. :-)
  • 44 / 2 / 0
@artur019

Co Ty, jak kiedyś raz jedyny zrobiłem z acetonem to jebało to tak że trzeba było kropić aromatem do ciasta :) a i tak każdy pytał po tygodniu czemu jebie benzyną -nigdy więcej acetonu. spirytus jest ok wystarczy go czasem podgrzać jeśli się kannabinoid nie chce rozpuścić
Ostatnio zmieniony 01 października 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 59 / / 0
ja polecam jako podkład konopie włóknistą dym ładnie wchodzi nie gryzie w gardło i nie nudzi się
  • 382 / 7 / 0
Można gdzieś ją dostać, kwiatostany wysuszone? Czy rozsiać nasiona po okolicy i czekać aż wyrośnie? ;-)
  • 245 / 2 / 0
aceton jest lotny i tak jak ktoś już tu pisał,niema szans żeby tak długo jebało. a co do konopi włóknistych to są one chujowe w smaku
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 382 / 7 / 0
Ale jakby ktoś chciał pogonić troszkę tego jako dobrze klepiącą samosieję, to się nada %-D
  • 150 / 3 / 0
Wam też spirytus strasznie wysusza podkład? Robiłem maczankę na 40 g tytoniu do skręcania papierosów, i, pomimo zamknięcia strunowego, w paczce mam jakieś 10g pyłu. Jestem przyzwyczajony do skręcania z wilgotnego tytoniu, więc taki stan rzeczy mi średnio odpowiada. Nic się nie stanie jeśli spryskam tytoń mieszanką wody i gliceryny?
  • 359 / 10 / 0
Pryskaj spokojnie,co by się miało stać ? kanna są nie rozpuszczalne w wodzie, gliceryna też nie zaszkodzi
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 59 / / 0
aha5g to pewnie paliłeś majeranek jakoś umnie ludzie palą na siejce i nawet jedna osoba stwierdziła że lepiej dym wchodzi i mniej gryzie niż po normalnej bace
  • 1 / / 0
witam mam juz dosyc duza tolerancje palac orginalnego concreta lufa mi nie starcza.mam 1g am2201 na ile podkladu proponujecie to zrobic zewby po lufie byl ogien ??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.