4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1037 / 10 / 0
Czekam już godzinę i gówno. Przefiltrowałem to przed chwilą trzy razy i nie dość że zostało tego mniej niż połowa, to nadal jest brązowe. Chujowy ten przepis, tyle wam powiem.
  • 1522 / 73 / 0
@Pandebil
Chujowy masz wynik testu IQ, poczekaj aż MnO2 się wytrąci i KMnO4 w tabsach bo być może przedobrzasz.
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 2 razy.
tekst powyżej =/= prawda
  • 761 / 13 / 0
To jaka jest w końcu najlepsza temperatura do kota? Bo już głupieje.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
To jaka jest w końcu najlepsza temperatura do kota? Bo już głupieje.
+1
Zrobiłby ktoś wreszcie jakiś jeden właściwy przepis i by było. Teraz każdy z podanych w FAQ podaje sprzeczne informacje z innymi (zwłaszcza w temacie temperatury i ilości nadmanganianu). Już nie mówiąc o tych porozrzucanych po innych wątkach, bo to jakiś absurd jest. Przy żadnej innej substancji na H nie widziałem takie burdelu w tematach i FAQ (sic!)...
  • 1522 / 73 / 0
Spróbujcie zrobić we wrzątku, to myślę że będziecie wiedzieli jaka temperatura jest właściwa. Nie należy ślepo wierzyć we wszystko co się przeczyta, autor nie zawsze jest istotą doskonałą, dlatego też należy wziąć pod uwagę możliwość jego popierdolenia i samemu powybierać perełki. Niektórzy potrzebują HOWTO do obsługi forum...
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1037 / 10 / 0
Japierdole... Czytasz Ty w ogóle co piszesz, Satif?
Na początek zastanów się czym jest FAQ - imho powinny się tam znajdować wiarygodne informacje, potwierdzone przez kogoś z wiedzą. A w tym przypadku jest tak, że wpieprzył tam ktoś masę różnych przepisów, nawet pewnie się nie zastanawiając nad ich akuratnością, o skuteczności już nie mówiąc, i uważają to za kurwa FAQ pierwsza klasa. No kurwa.

Skoro jesteś takim proevilmastah w kocie, to ogarnij FAQ i przestań jojczyć, że ciągle się tu ludzie pytają - albo po prostu tu nie pisz, skoro Cię to tak męczy. Wóz albo przewóz. Tylko zmilcz wreszcie, bo się mdło robi, jak się Ciebie czyta.
  • 1522 / 73 / 0
Nie miałem problemu ze zrozumieniem, że przepisy na ciepło są dla cisnieniowców, którzy muszą jak najszybciej przyjebac nawet kosztem jakosci substancji. Wysil się czasem i spróbuj użyć najważniejszej umiejętności gatunku homo sapiens - myślenia. Zamiast pierdolić jakie złe te forum, może spróbuj sam FAQ napisać? A no tak, rączki do dupki przyrosły i tylko psioczyć umiemy.
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1037 / 10 / 0
FAQ - imho powinny się tam znajdować wiarygodne informacje, potwierdzone przez kogoś z wiedzą.
Ile jeszcze razy Ci to powtórzyć? A może nagrać Ci to na taśmę i będziesz sobie odtwarzać aż do zrozumienia? Nie jestem kompetentny do pisania FAQ metkata, bo a) robiłem go raz, b) spierdoliłem go, c) nie znam się na chemii

I zauważ, że nie robiłem metodą na ciepło, a i tak mi nie wyszło. Więc coś jest nie halo, skoro postępowałem kropka w kropkę zgodnie z instrukcją.

Zresztą, wrzuć na luz i powiedz wreszcie coś konstruktywnego zamiast ciągnąć tę jałową kłótnię. I am out.
  • 157 / 7 / 0
Satif pisze:
Spróbujcie zrobić we wrzątku, to myślę że będziecie wiedzieli jaka temperatura jest właściwa.
Satif Ty tak na serio? Probowales i wychodzi czy po prostu jaja sobie robisz i wrzatek odrazu rozpiepszy metkata?

Kurwa bo ja juz nie mam glowy do tych piepszonch reakcji. Na cieplo, na zimno, na kurwa lodowo: zawsze chÓj :wall:
Najlepszy kot jaki mi wyszedl to utleniony podchlorynem sodu i sprowadzony ekstrakcja kwas/zasada do chlorowodorku. W 2,5 centach :gun: To bylo boskie.
  • 3205 / 176 / 0
jak najniższa, ważne żeby była jak najniższa na samym początku, koniec tematu
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.