Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 477 / 54 / 0
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3276 / 933 / 5
koks ma każdy chyba. Zresztą jak wszystko inne. Oprócz psychodelików może
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 762 / 35 / 0
Z koksem zaczepil mnie jakis czarnuch na ulicy. Raz wzialem, szalu nie ma ale lipy tez nie. 3mmc ze sklepu rc, zamawiałem 3 razy, dwa razy było na trzeci dzien, teraz czekam już tydzien -pisali, ze moga byc opoznienia po świecie krola, ale jest tez opcja, ze któryś ze wspollokatorow podjebal.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1001 / 99 / 0
29 marca 2019london5 pisze:
Rzadkie zjawisko.
Najbardziej przypałowo jest jechać autem osobowym, na takie polują.

------------------------------------------------

Jak Holandia, to tylko rower.

Scalono. taurinnn
Lub skuter.

koks - prima
Piguły - prima
Pasta - prima

Wszystko można dostać od ręki , szczególnie jak się tu siedzi kilka lat. Okolice Tilburga pozdrawiają :)
[H]R Crew
  • 9 / / 0
Bogaty ten Tilburg widzę.. Venlo w opłakanym stanie 😣
stay away
  • 8103 / 914 / 0
@modest
Na 99 % wałek.Lepiej zamów sobie benzo RC, większe prawdopodobieństwo, ze nie dostaniesz witaminy C %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3276 / 933 / 5
Zbliża się RC ban więc radzę się zaopatrzyć w smakołyki (homety nie homety, 6apb etc) żeby nie było muki jak w PL XD
  • 977 / 223 / 0
Tak z ciekawości na jakie substancje idzie ban RC w Holandii?
  • 3276 / 933 / 5
Jeszcze się nie określili ale z tego co zrozumiałem chcą wszystkie na Opiumwet wpierdolić.
  • 326 / 13 / 0
Jakby ktoś był zainteresowany to zakupiłem etizolam w pillsach po 1mg z legalsilkroad.nl. przy zerowej tolerancji ne benzo po jednej tabletce nie odczułem za bardzo działania. Przy drugiej już było miło, a dopiero przy trzeciej poczulem te błogie uspokojenie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.