Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 78 / / 0
kiwikiwikiwi pisze:
jak to jest?
http://www.youtube.com/watch?v=-tiygIaQRWA może kiedyś to do Ciebie trafi i zrozumiesz ...
  • 72 / / 0
imo zabawa z fetą nie jest fajna na dłuższą metę, nie mówię już o rozjebanej psychice, paranojach itp. ale głównie, że znam ze środowiska wujka mojego kumpla, któremu często łata włada. Gościu 40 lat, żonaty z bachorem, aż szkoda mi takiego dziecka. Ojciec porobiony grubo, do roboty innej niż fizyczna się nie nada. :)
Nie zaśmiecajcie swojego umysłu, to najsilniejsza broń jaką nam dano, tym bardziej narkotyki powinny wam otworzyć na to oczy. Wiadomo, że używki mają też drugą stronę medalu.
I tyle cpam, że mam tablice w małym palcu #walter_white
  • 141 / 23 / 0
bez jaj, do psychiatryków i rozjechanych dziewczynek to mi daleko
psychologów omijam a schizy mnie omijają, na ogół bezkolizyjnie
  • 858 / 19 / 0
moj kolega co odsiaduje teraz 6lat ostro fecil co on odpierdalal to nie pytajcie wystawil fotele zabarykadowal klatke schodową i czekal z bejzbolem ktos wezwal policje zamkenli go wtedy na psychiatryk
albo potrafil napierdalac mi w dzwi w nocy pytajac czy mu pomoge bo ktos sie na niego czaji poszedlem z nim a to ofc shiz
raz idzemy z baletow on spojzal na krzaki w oddali i zaczal spierdalac na nic wolania a pozniej narozrabial tak ze trafil do zk

tak wiesz kiwik nie wypieraj sie nic nie wiadomo
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 119 / 7 / 0
a pierdolocie jak potrzaskani. Przeciez to latwiej rzucic niz fajni, to nie heroina. Wasze uzalenienie to tylko psychika. Polecam najnowszy odcinek polimatow o strefie komfortu. Duzo Wam to wyjasni
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
  • 5985 / 1237 / 43
" Że życie ma sens" Ciekawy film o feciarzach. Kiedyś sobie myślę, jak można uzależnić się od ścierwa ? Ta faza jest płytka. Co kto woli. Dla mnie alkoholowy rausz lepszy niż nafukanie. Ale najlepiej obie rzeczy razem.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 7 / 0
Wrzucam link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=x8x9HFm6J_4
Sam z checia obejrze. Wszystko jest lepsze od nauki na jutrzejsza poprawke ;-)
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
  • 403 / / 0
mass28 pisze:
@pejsze :nuts: opiaty i benzo niszczą psychę nieporównywalnie w większym stopniu od fety. Nie słuchajcie @pejsze bo to troll jest. Poczekaj koleszko az zaczniesz zapierdalać po detoksach albo po mieszance benzo z kodą nie uśniesz i przyjdzie do ciebie zmora jak w jebanym horrorze. Co jak co ale hera to jest bilet w jedną strone i nie ma powrotu.

Masz racje opiaty rowniez uzalezniaja mocno, moze nawet i mocniej. Jednak ja tu mialem na mysli fakt, ze nie odpieprza sie takich akcji jak po prochu. Po opiatach nie w glowie Ci latac po miescie i szukac wrazen, wolisz sie polozyc posluchac muzyki, pomyslec i zrelaksowac sie. Z wszystkiego jasne, ze najlepiej w ogole dac sobie spokoj z wszystkimi dragami, ale ja pisze "z dwojga zlego" moim zdaniem lepiej isc w opiaty. Ja w pewnym etapie swojego zycia tak zrobilem, dalem siana z koksem, czy speed'em a paru kumpli ktorzy zostali w tym teraz siedza w ZK, innym zdarza sie krasc i robic chore akcje, bo wiadomo jak predko mozna rozjebac nawet wieksza sume, jak sie ma pare sztuk dobrego speeda w rece i sie poleci z tydzien w ciagu. Ciagle impreza, jakies piwko, automaty, inne rzeczy i mozna rozjebac wyplate w weekend. Nikogo do niczego nie namawiam, to tylko moja zdanie i moja historia, poszedlem w opiaty i nie zaluje. Zaluje, ze w ogole zaczalem. Jednak nie zaluje, ze ze stymulantow poszedlem w opiaty, tego konkretnie nie zaluuje. Pozdro.
  • 1615 / 29 / 0
@up
Każde poważne uzależnienie wyniszcza (ćpanie w ciągach, praktycznie bez przerwy, nie funkcjonowanie bez narkotyku). Przeginając z fetą wylądujesz w psychoatryku, a w przypadku opiatów niekończące się tułanie po detoxach. Ciężko tu mówić co lepsze a co gorsze.

feta jest towarzyską urzywką, imprezową. A opiaty izolują, ale też "konserwują" (teoretycznie dłużej da się na nich jechać). A w zakąłdzie karnym lądują równie często jedni jak i drudzy. Feciarze bo coś naodpierdalali a opiatowcy bo kołowali hajs na ćpanie.

Tracąc umiar w zarzywaniu jakichkolwiek substancji psychoaktywnych znajdjemy się na równi pochyłej. I prędzej czy później osiągniemy dno.
  • 677 / 3 / 0
Dokładnie trzeba sobie uświadomić , że jeśli chcesz czerpać przyjemność z fazy i używki nie możesz jej nadużywać. Napierdalanie non stop mija się z celem, jak niektorzy mawiają oczekiwanie na nagrode jest lepsze niż sama nagroda. Jest w tym troche racji , trzymam od wtorku sztuke zajebistego prochu na dzisiejszą noc, jakość speeda pozwoli mi zacząć leciec dziś w nocy i na lajcie do niedzieli wystarczy, jade w dłuugą trasę z ekipą na melanż i cały tydzień chodziłem podjarany z tej okazji. Jakbym wpierdolił tą sztuke wcześniej nie miał bym w ogole silnej woli, potem wyrzuty sumienia, nie miałbym speeda na melanz i wgl bez sensu by to było, trzeba sobie to tylko uświadomić.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.