Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 997 / 2
Samą zdrową żywnością na tym ludzkim padole nic nie zdziałasz
IMG_0898.JPG
IMG_0899.JPG
IMG_0900.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 181 / 23 / 0
Nie znam sie na tych wykresach. Chlop chcial 5gr potasu podałem.
Tylko zamiast kupowac sok pomidorowy za 2 zl 2l.
no i trzeba jesc 5-7 posilkow a nie liczyc kanapki z dzemem.
Zywnoscia nic nie zdzialasz?za to suplementacja jak najbardziej.
idz w markecie w takie magiczne miejsce w ktorym kupisz orzechy rozn ej masci, slonecznik, pestki dyni itd. Takie rzeczy mozecie wmawiac komus kto zaczyna cpanie czy suplementacje. Ja z aptecznyh rzeczy wspieralem sie chyba wszystkim i zostal mi tylko zincas forte ktory przy dopaminergetykach dziala cuda a i jakby nie wysuszona skora czy tendencja do tradziku to bym tego wogole nie lykal.
Tylko, ze temat nie o tym.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 997 / 2
to co jest na tych wykresach to są te magiczne orzechy, warzywa, owoce mięso,itp itd. ok, fajnie że są, może zwykłemu człowiekowi, co nie ma aspiracji, nie rozwija się, jego ulubionym zajęciem jest chlanie piwska to mu takie żywienie wystarczy (chociaz adekwatnie byłoby wpisać: Maka) Oczywiście suplementacja bez odpowiedniego zdrowego żywienia gówno da. Z kolei żywienie bez suplementacji jest niewystarczające na nootropy, stimy itd.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 181 / 23 / 0
post2513956.html#p2513956
tu mozemy kontynuowac.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 4 / 0
Przed ustną z polaka zarzuciłam sobie miksa 30 mg noopeptu żeby w ogóle się skupić + ~3,5 mg etizolamu (odpowiada 35 mg rolek) na uspokojenie + energetyka, bo tak. W 1,5 h przed maturą ogarnęłam wszystkie epoki z repetytorium, 100%, pochwała od komisji, dziękujemy :D
  • 7 / 1 / 0
Po jakim czasie od odstawienia nootropów można się napić alkoholu, aby nie zepsuć leczenia? Zależy mi też na tym, aby można się było dalej skutecznie leczyć po tej "przygodzie" z alkoholem.

A jak się ma sprawa z GBL?
Love, Empathy, Forgiveness.
  • 199 / 34 / 0
zamierzeam sobie zafundowac taki zestaw naprawczy: fenibut, sulbutamina, noopept, pikamilon, fasoracetam, etizolam i clonazolam. etizolam i clonazolam brany doraznie, chce porowna dzialanie tych dwoch benzo i wybrac ten ktory mi bedzie bardziej odpowiadal, lub po prostu wiedziec ktory nadaje sie lepiej na dana sytuacje. fenibut do kwesti rozrywkowych, wyjscie na miasto itp. reszta codzienna kuracja. teraz pytanie. czy nic tu sie ze soba nie gryzie i czy taki zestaw ma sens? czy pikamilon brany na codzien bedzie podbijal tolerke fenibutowi? wiem ze fasoracetam zbija jego tolerancje, jednak pikamilon dziala na te same receptory i zastanawiam sie czy nie bedzie podnosil tolerancji dla fenibutu? czy alkohol jest bezpieczny w polaczeniu z tymi nootropami (mowie tylko o nootropach, z benzo nie zamierzam mieszac)?
  • 279 / 24 / 0
fenylopiracetam+ noopept od swissherbal

poprawiony humor, muzyka wchodzi bardzo dobrze, same pochwały w pracy przez to jak rozpierała mnie energia i jak się przykładałem

poprawione zdolności intelektualne? może- mi nootropy przede wszystkim pomagają przy wychodzeniu ze wały po waleniu kresek przez całą noc
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Co myślicię o miksie na początek:
Noopept 10mg + 3mg Sunifiram
+ Acetylo-L-Karnityna 1000mg + N-Acetylo-L-Tyrozyna 300mg
+PRL8-53 5mg+ CDP cholina 600mg+ rozeniec gorski 300mg
I do tego jakies omega 3 z magnezem i potasem?
  • 3649 / 997 / 2
@Rehox
Bez sensu: Noopept i Sunifiram się gryzą, bo pierwszy jest słabym agonistą NMDA (ale jest!) a drugi jest bardzo silnym agonistą NMDA. Mija się to z celem. Albo to albo to. Możesz brać na zmianę np. 3tygodnie Sunifiramu i miesiąc Noopeptu z czego jeden tydzień przerwy.
ALCAR NALT ok ;) wedle uznania,
PRL-8-53 w dawce 5mg to świetny wybór!
różaniec górski ok, chociaż lepsze byłoby Huperzine A

Tak do tego witaminy, minerały + gratisowo więcej magnezu, wapnia i nieco potasu. Ja polecam Ci farmaceutyczny laboratoryjny w plastikowych pojemnikach, bardzo tanio 100% jakości, niska cena a wystarczą na wiele lat.

omega 3 tylko i wylacznie z K2mk7 i D3. najlepiej od Zeusa z Olimpu
ewentualnie olej lniany + probiotyk (to jest eksprymentalne na chwilę obecną przeze mnie).

neuro-pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.